homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrerupere Logest - efecte ?

#1 2008-02-06 11:30:19

naturalbody
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-07

Intrerupere Logest - efecte ?

Buna ziua,
am luat Logest timp de 3 ani si cateva luni..m-am simtit foarte bine cu ele, insa acum am decis sa iau o pauza (desi am citit ca parerile sunt impartite). Mentionez ca nu vreau bebe ci doar sa las organismul sa functioneze natural.angel Intrebarea mea este: cate luni de pauza sunt recomandate ? Exista vreo urmare negativa a acestei intreruperi de anticonceptionale ? Apar chisturi ceva, dereglari hormonale ? Multumesc.smile

#2 2008-02-06 11:52:51

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Intrerupere Logest - efecte ?

daca aveai menstra neregulata inainte de ele asa va fi si acum. alte efecte negative nu ai daca intrerupi.

mami de minuni hjarta

#3 2008-02-06 12:00:49

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

daca nu vrei bebe nu inteleg rostul pauzei...dar in fine...e decizia ta...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-02-06 12:29:46

naturalbody
Full member

Multumesc pentru raspuns. Am decis sa fac pauza tocmai pentru ca parerile sunt impartite (unii spun ca trebuie pauza dupa cativa ani altii spun ca nu trebuie)..si m-am gandit ca daca fac, nu ar trebui sa fie nimic rau. plus ca sugestia a venit si de la iubitul meu care a vazut un documentar pe discovery. nu stiu insa cat e bine sa fac pauza ? 3 luni ? 5 luni ? Multumesc inca o data. imi place mult acest forum. Am uitat sa mentionez: am facut inainte de pauza analize de sange, urina si exudat si totul este normal. Mai putin fibrinogenul care e un pic marit ( asta cred ca e offtopic)

Ultima oara a fost editat de naturalbody (2008-02-06 12:31:57)

#5 2008-02-06 12:32:04

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

nefiind citata nicaieri in literatura de specialitate aceasta pauza nu stiu sa iti spun cite luni sa o faci...cite luni vrei tu...sau poate a vazut prietenul tau pe discovery si vreo indicatie in sensul asta....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2008-02-06 12:36:31

naturalbody
Full member

Ok. multumesc. Deocamdata a trecut decat 1 saptamana de cand nu am mai luat. (m-am oprit in momentul in care s-a terminat si folia) si sunt bine. o sa anunt cum ma simt peste ceva timp.

#7 2008-03-09 01:01:37

maya29
Membru
Inregistrat: 2008-03-09

daca nu am luat blisterul de logest pana la capat (am luat doar o pastila din folie) ce efecte negative apar?dupa o saptamana de la intrerupere mi-a venit menstra, luna urmatoare mi-a venit regulat si dupa asta (adica de 7 saptamani) nu am mai avut nicio sangerare sau ciclu.am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ. poate fii un efect secundar al intreruperii?

#8 2008-03-09 01:03:08

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

nu

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#9 2008-03-10 10:15:34

naturalbody
Full member

Nu stiu daca e un efect al intreruperii. Poate iti raspunde doctoressa ca stie mult mai bine. Stiu doar ca era bine sa intrerupi administrarea pastilelor cand ti se termina si blisterul.smile Si eu am intrerupt AC, dar in momentul cand s-a terminat si blisterul..si sunt bine..totul este normal !

Ultima oara a fost editat de naturalbody (2008-03-10 10:16:53)

#10 2008-03-10 10:16:58

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

maya29 a scris:

daca nu am luat blisterul de logest pana la capat (am luat doar o pastila din folie) ce efecte negative apar?dupa o saptamana de la intrerupere mi-a venit menstra, luna urmatoare mi-a venit regulat si dupa asta (adica de 7 saptamani) nu am mai avut nicio sangerare sau ciclu.am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ. poate fii un efect secundar al intreruperii?

daca au fost totte contactele protejate corespunzator nu ai de ce sa iti faci griji.... totusi 7 saptamani nu este o intraziere mica mergi la medic sa iti dea ceva sa iti vina

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.