|
Nu esti logat.
Doctoressa...help!!!!#1 2008-03-08 12:44:42
doctoressa...help!!!!deci am o problema detul de grava zic eu .am fost diagnostificata cu clamydia si cu klepsiela(sper sa asa se scrie pt ca imi e lene sa ma mai duc pana la analize,sa ma uit.daca e gresit imi cer scuze).doctorita mea mi-a dat zanocin si niste ovule si uricol(praful ala de s ebea) si cam atat.de infectie urinara crred ca a uitat.in fine..tratamentul nu a mers,am repetat testul si a iesit iar pozitiv.acum mi-a dat doxiciclina.am luat 7 zile dar iar nu mi-a trecut.ce sa fac?pt ca vad ca degeaba ma duc la doctorita asta.ma gandesc sa iau 12 zile doxicilcina,dar intrebarea mea e daca iau ciprinol (pt infectie urinara --ca sa a iesit in atibiograma ca e sensibil la ciprofloxacin)este ok?adica pot fi luat 2 antibiotice in acelasi timp??plss am nevoie de un sfat ca nu mai rezist:((( Offline #2 2008-03-08 12:47:17
Re: doctoressa...help!!!!nu lua 2 antibiotica in acelasi timp.partenerul a facut tratament? poate nu strica sa mergi la alt doctor si sa repeti analizele si la alt laborator VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-08 13:00:04
Re: doctoressa...help!!!!deci nu e bine cu 2 atibiotice in acelasi timp....pai nu stiu cum sa fac.da am fost..am fost la centru medical unirea unde am lasat de fiecare data cel putin 2 milioane si crede-ma ca am fost de vreo 4 sau 5 ori.si am mai fost la o doamna doctor care are un cabinet in obor.nu mai stiu ce sa fac..ce sa iau..pt ca e destul de frustrant mereu sa ma doar..mereu sa ma usture..offf Offline #4 2008-03-08 13:01:06
Re: doctoressa...help!!!!aaa...si am uitat sa psunca da,si aprtenetrul a facut tratement,dar oricum noi facem sex doar cu prez de vreo jumatate de an,deci nu prea s-ar putea sa ne reinfectam unul pe celalalt Offline #5 2008-03-08 14:19:08
Re: doctoressa...help!!!!reva analiza la institutul Cantacuzino ceva e dubioas mai ales ca ati facut amandoi trat.folositi si prezervativ VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-08 19:19:23
Re: doctoressa...help!!!!ok..imi pare rau ..nu stiam chestia asta cu regulile...am o problema in general cu orice fel de reguli:))))))acum insa am sa incerc sa le citesc ca sa nu mai fac greseli.:)la institutul cantacuzino?hmm..unde e asa?si cum fac sa ma duc acolo?presupun ca e de stat si daca nu cunosti pe cineva acolo sau daca nu vorbeste cineva e cam degeaba...adica nu te baga nimeni in seama,de stai ore sa te intrebe cineva ce vrei...vorba lui mircea badea "suntem in romania si asta ne ocupa tot timpul")sau cel putin eu asa m-am obisnuit si mi s-a intamplat,de aceea intreb. Offline #7 2008-03-08 19:35:08
Re: doctoressa...help!!!!asteapta sa-ti raspunda cineva din buc...eu nu stiu unde e.... Offline #8 2008-03-08 19:49:51
Re: doctoressa...help!!!!ok...astept:) Offline #9 2008-03-08 21:20:03
Re: doctoressa...help!!!!Contact Offline #10 2008-03-09 19:54:32
Re: doctoressa...help!!!!iti zic eu ca am fost Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-03-09 19:55:15) Offline #11 2008-03-10 10:35:49
Re: doctoressa...help!!!!dar eu sunt studenta... nu am doctor de familie in bucuresti.nu imi trebuie nici o trimitere....?sau ceva de genul asta?ma duc acolo si ma primeste?si cam cat costa? Offline #12 2008-03-10 10:56:51
Re: doctoressa...help!!!!analiza de secretie e cam 40 de lei testul chlamidia cam 80 de lei.... nu iti trebuie trimitere neaparat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-03-10 11:00:04
Re: doctoressa...help!!!!aha..ok...si trebuie saimi fac programare sau ma duc direct? Offline #14 2008-03-10 11:00:23
Re: doctoressa...help!!!!te duci direct VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-03-10 11:02:43
Re: doctoressa...help!!!!vreau sate mai intreb ceva....zi-mi te rog daca e ok sa fac inainte tratamentul ala cu iaurt.pt ca nu mai rezist sa iau atatea pastiel.de vreun an mereu iau pastile si mereu bag ovule in mine....as incerca sa fac ceva care sa nu imi afecteze sanatatea si mai rau.scapasem de candida,dar cand am inceput tratamentul pt camydia ,pe care l-am luat de vreo 3 sau 4 ori,mi-a reaparut.vreau sa stiu daca imi pate face rau...adica daca se pate intampla ceva.si are vreo treaba faptul ca am clamydia?adica tratamentul asta cu iaurt o poate agrava? Offline #16 2008-03-10 11:04:11
Re: doctoressa...help!!!!tratamentul cu iaurt il incepi si tu dupa ce iti faci analizele astea la cantacuzino ,rau nu iti face si nici nu agraveaza chlamidia nu are cum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-03-10 11:05:11Re: doctoressa...help!!!!Insit. Cantacuzino e pe langa Fac de Medicina Veterinara. Daca iei 104 de la capat (metrou Eroilor, gura dinspre S.U.U.B. sau Fac de Medicina), mergi o statie. Daca iesi de la metrou pe gura dinspre Opera... mergi pe trotuarul cu cladirea aia mare de birouri (in gasca noastra ii zicem cladirea "PriceWaterhouse Coopers" ) adica pe unde se duce Dambovita. Imediat dupa cladirea cu birouri, e Fac de Med. Veterinara, si dupa ... inainte de Podul Hasdeu ... e Cantacuzino. Offline #18 2008-03-10 11:09:47
Re: doctoressa...help!!!!multumesc mult.am sa imi fac timp sa ma duc.de vreun an cred ca am vizitat cel putin jumatate din medicii ginecologi din buc.sper ca aici sa ma mai mutl noroc:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|