|
Nu esti logat.
Ce contraceptive sunt mai eficiente si sigure?#1 2008-03-07 15:25:52
Ce contraceptive sunt mai eficiente si sigure?As dori sa imi da-ti cateva idei.Eu mi-am inceput viata sexuala de mult timp dar acum m-am hotarat sa iau contraceptive. Offline #2 2008-03-07 15:30:54
Re: Ce contraceptive sunt mai eficiente si sigure?Luate corect toate anticonceptionalele sint la fel de eficiente. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2008-03-07 15:32:57
Re: Ce contraceptive sunt mai eficiente si sigure?Toate contraceptivele sunt eficiente daca sunt luate corect! Trebuie sa discuti cu un medic de planificare familiala pentru a-ti prescrie anticonceptionalele potrivite. Se fac anamneza, cateva analize de sange, se verifica tensiunea. Raspunsul nu il gasesti pe forum si e periculos sa iei antibebe "dupa capul tau". Ultima oara a fost editat de ET (2008-03-07 15:38:51) Offline #4 2008-03-09 23:11:36
Re: Ce contraceptive sunt mai eficiente si sigure?eu am fost la doctor si nu mia luat tensiunea.cred ca nu e obligatoriu.da oricum de capul tau sa nu iei.eu una nu as lua:D O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #5 2008-03-09 23:17:42
Re: Ce contraceptive sunt mai eficiente si sigure?nu e obligatoriu sa ti se ia si tensiunea oanaflori Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-10 07:37:41
Re: Ce contraceptive sunt mai eficiente si sigure?
deci asa trebuie sa faci. Offline #7 2008-03-10 08:39:11
Re: Ce contraceptive sunt mai eficiente si sigure?ba tensiunea trebuie sa ti-o ia inainte de iti prescrie ac.in medic de planning priceput asa face VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-03-10 12:46:29
Re: Ce contraceptive sunt mai eficiente si sigure?Nici mie nu mi-a luat tensiunea,m-a intrebat daca am ciclu regulat,daca am probleme cu ficatul sau alte boli,cand le-am schimbat tot la medicul de la planning am apelat,iti recomand Mercilon,sunt mai nou aparute,dar sa nu le iei pana nu intrebi medicul,el stie cel mai bine ce sa-ti dea. Offline #9 2008-03-10 14:14:03
Re: Ce contraceptive sunt mai eficiente si sigure?timi80 esti medic cumva de recomanzi pastile???? nici doctoressa care este medic de planning nu face asa ceva pe forum.cel mai bine e sa nu faci astfele de afirmatii pe forum chiar daca dupa ii zici sa mearga la doctor iar mercilon nu sunt chiar asa de noi aparute! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|