|
Nu esti logat.
Sarcina in pauza de anticonceptionale?#1 2008-03-10 14:50:07
sarcina in pauza de anticonceptionale?Buna! Am 45 ani si dupa 16 ani de luat incontinuu anticonceptionale, in luna februarie am facut prima pauza. De o saptamana insa trebuia sa-mi vina menstruatia si nimic! E posibil sa fi si ramas insarcinata? Cand am facut ultimul control ginecologic - acum un an -mi s-a spus ca nu voi ramane asa repede insarcinata daca fac pauza, deci nu e pericol... A mai patit careva dintre voi asa ceva? Ajutati-ma cu un sfat, please! Offline #2 2008-03-10 14:51:55
Re: sarcina in pauza de anticonceptionale?nu te-ai protejat in pauza ? Offline #3 2008-03-10 14:51:57
Re: sarcina in pauza de anticonceptionale?este de stiut ca dupa oprirea anticonceptionalelor ai ovulatii multiple. s-ar putea sa fie insa si o dereglare la dumneavoastra. sincer eu as face un test de sarcina pentru linistea sufleteasca Offline #4 2008-03-10 14:53:57
Re: sarcina in pauza de anticonceptionale?dupa inreruperea pilulelor pot aparea ovulatii multiple avand in vedere faptul ca tot timpul cat le-ai luat ovulatia a fost impiedicata. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|