|
Nu esti logat.
Cerviron-Cervugid#1 2008-03-10 18:04:43
Cerviron-CervugidPentru rana pe care o am, doctora mi-a dat cerviron-ovule. stiam ca mai am unul singur si daca tot am ajuns in oras m-am gandit sa mai iau o cutie. din neatentie am cerut cervugid si acasa am realizat ca gresisem. acuma intreb pot sa-l folosesc in locul lui cerviron daca tot l-am luat? un vot plsss: www.cesarom.ro/concurs/1n5 si aici inca unul: http://concurs.eza.ro/concurent-teodorateo.html, ms!!! Offline #2 2008-03-10 18:52:22
Re: Cerviron-CervugidNu stiu ce sa zic. Incearca sa cauti prospectul de la ambele sa vezi ce contine si pt ce se da. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2008-03-10 18:53:45
Re: Cerviron-Cervugideu zic sa le iei pe cele recomandate de medic nu prea fac aceleasu lucruri cele 2 tipuri de ovule VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-03-10 18:58:05
Re: Cerviron-Cervugidambele sunt pt rana pe col mami de minuni Offline #5 2008-03-10 19:00:54
Re: Cerviron-Cervugidda, dar cervionul nu are contraindicatii din cate stiu iubesc+Camelia+Matei Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-10 19:58:28
Re: Cerviron-Cervugidcervugidul e ff bun. trateaza ranile repede (1-2 luni de tratament). cervironul e mai soft, nu are contraindicatii ( e ok pt gravide pe cand cervugidul are contraindicatii in special in sarcina). asta am aflat-o pe pielea mea cand o dobi de farmacista mi-a dat cervugid in loc de cerviron. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|