|
Nu esti logat.
Candida,gardnerella si trichomonas in acelasi timp-3#39 2008-03-11 16:50:43
Re: candida,gardnerella si trichomonas in acelasi timpgreen bubles, asteapta un raspuns din partea cuiva mai avizat ca mine, vor rasspunde doctoressa sau eu_vreau mai corect... dar, ca idee, eu prefer sa stiu cand e ceva in neregula cu corpul meu, nu "mai bine nu mi-ai spune". candidoza o fi mai scarboasa ca simptome, dar, pana la urma, e un dezechilibru al florei vaginale saprofite (care e normal sa existe acolo, adica)... deci nu-i chiar moarte de om. ca sa nu ma bag degeaba, asteapta un raspuns "mai medical". dar eu una as trai cu o candidoza, dar as papa antibiotice pt un streptococ. parerea mea... si cu intentii bune . sanatate. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #40 2008-03-11 16:54:37
Re: candida,gardnerella si trichomonas in acelasi timpmai bine nu mi-ai spune in sensul k ma sperii... eu nu as trai nici cu o candidoza,nici cu nimic,ma tratez de cand m-am imbolnavit prima data. nu mai iau antibiotice in viata mea...ca sa fac candida iar?e absurd...iei antibiotice pt o infectie si faci alta?devine un cerc vicios...ma rog,imi fac tratamentu si oi vedea dupa aia la o noua lama. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|