homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mai inteleg nimic...

#1 2008-02-12 00:05:19

tess
Full member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-02-11

nu mai inteleg nimic...

Va salut! Am o intrebare si o nelamurire: am facut pauza de Karissa la sfarsitul lunii noiembrie, am mers la control la ginecolog(la sfarsitul lunii ianurie), dupa ce o luna si jumatate nu am avut menstruatie deloc. Precizez ca in tot acest timp m-am protejat corespunzator, iar riscul unei posibile sarcini era(si este) exclus din start.
In fine, mi-a dat sa urmez tratament cu Utrogestan 100mg timp de 10 zile(2capsule/zi, seara) asta dupa ce imi dadeau niste ameteli puternice. Am urmat tratamentul "ca la carte" si cu o zi inainte sa termin Utrogestanul s-a scurs o secretie maronie, redusa ca si cantitate care a durat 2 zile!
Acum stau si ma intreb: aia a fost un fel de menstruatie provocata sau e doar un efect secundar? Nici pana in clipa asta (sunt 10 zile de cand am terminat tratamentul cu Utrogestan) nu mi-a aparut vreun semn cum ca s-ar apropia menstruatia!
Poate e o prostie ce voi scrie, dar am inceput de 2 zile sa iau conform prospectului Tinctura din Mladite de Zmeur, care din cate am mai auzit si citit ar fi un remediu natural pentru diverse afectiuni.

Ideea e ca doctorita nu mi-a pus un diagnostic, si ma gandeam ca poate o vizita la un endocrinolog ar fi mai potrivita.

Ce sfat imi dati?

Va multumesc frumos! smile

big_smile Smile! big_smile

#2 2008-02-12 00:09:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: nu mai inteleg nimic...

acea sangerare a fost menstra ta provocata de utrogestant...si nu suna a prostie...remediile naturale sunt desori eficiente...daca nici asta nu te va ajuta cel mai bine ar fi sa mergi la un endocrinolog...niste analize sunt necesare...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-02-12 00:14:24

tess
Full member

Iti multumesc tare mult!  big_smile
Probabil ca atunci ar fi trebuit sa incep sa iau din nou Karissa, dar nu m-am gandit ca ar fi tocmai ok, asa ca mai astept cateva zile si continui cu remediul natural.
Ma simt oarecum ciudat, stiind ca organismul meu nu functioneaza cum trebuie!
Calculand cam in 18-20 zile ar trebui sa vina menstruatia, asa ca mai pot astepta putin!
In caz contrar, merg la endocrinolog! Am inteles!
Multumesc frumos! smile O seara buna!

#4 2008-02-12 09:30:19

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

oricum nu te astepta ca remediul sa dea roade prea repede. orice remediu naturaql trebuie luat minimum 3 luni pt un efect de durata

mami de minuni hjarta

#5 2008-02-12 10:08:05

tess
Full member

Da, normal! wink
Nu ma astept acum la miracole, dar sunt putin convinsa ca m-ar putea ajuta.

Si chiar am de gand sa urmez cura timp de 2-3 luni. Oricum, sunt mai linistita acum cand am realizat ca scurgerea respectiva era de fapt menstruatia provocata.

Si mai am o "problema" mi s-a pus pata pe chestiile astea naturiste. Am inceput sa ung radacinile parului cu tinctura de ardei iute, se spune ca ar stimula cresterea parului. Daca o sa am rezultate, va anunt. tongue

Va salut! big_smile

Publicitate

loading...

#6 2008-02-12 10:14:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

offtopic: pt par, daca vrei naturiste, cumpara tonicul capilar de la favisan, cu argila si aloe.. face minuni wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#7 2008-02-12 10:26:57

tess
Full member

Merci, chiar acum cateva clipe ma uitam la un topic unde sunt un milion de sfaturi! wink 
Deja incepe sa-mi placa aici! tongue

#8 2008-02-12 11:26:13

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

bine ai venit printre noi atunci smile

happy with him...inlove with him...puss

#9 2008-03-11 18:01:24

tess
Full member

Am rezolvat problema. Am mers la un alt medic, mai bun, iar acum totul e ok.
A fost putin bizar cand m-a felicitat, pentru ca in aceasta perioada cat organismul meu n-a functionat normal, am avut grija de mine (inclusiv la contactele sexuale). hmm
Ok, totusi nu m-am prins...nu e oare normal sa ai grija de tine? In fond, cate vieti ai? :f?rv?nad:
Mi-a dat un supliment alimentar : Ulei de Primula cu Vitamina E, in rest am terminat tratamentul si ma simt bine. big_smile
Salutari tuturor! wink

Ultima oara a fost editat de theH (2008-03-11 18:02:43)

#10 2008-03-11 18:09:12

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

theH a scris:

Am rezolvat problema. Am mers la un alt medic, mai bun, iar acum totul e ok.
A fost putin bizar cand m-a felicitat, pentru ca in aceasta perioada cat organismul meu n-a functionat normal, am avut grija de mine (inclusiv la contactele sexuale). hmm
Ok, totusi nu m-am prins...nu e oare normal sa ai grija de tine? In fond, cate vieti ai? :f?rv?nad:
Mi-a dat un supliment alimentar : Ulei de Primula cu Vitamina E, in rest am terminat tratamentul si ma simt bine. big_smile
Salutari tuturor! wink

Ai fi surpsinsa cate fete/femei nu prea au grija de sanatatea, corpul si viata lor.
Ne bucuram ca esti bine :k?ra:

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#11 2008-03-11 18:19:12

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

theH ne bucuram ca esti ok...

#12 2008-03-11 18:24:18

tess
Full member

Thanks, girls! tummenupp

#13 2008-03-11 18:45:15

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

theH a scris:

Thanks, girls! tummenupp

puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.