homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa le schimb sau mai astept?

#1 2008-03-11 20:44:03

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Sa le schimb sau mai astept?

Fetelor...am terminat a 3a folie de desorelle...si...iar am cosuri (imi apar cosuri in perioada de pauza...dar eu nu am avut probleme cu cosurile nici macar in adolescenta si ma enerveaza acum...) ca sa nu zic ca m-am si ingrasat cateva kg in astea 3 luni (cam 5-6kg si in continuare ma ingras). ce sa fac? mai astept inca o folie...a 4a...sa vad cum merge...sau o schimb? Daca ar trebui s-o schimb...pana vineri trebuie sa ajung la doctor, ca duminica trebuie sa incep folia noua...asa ca trebuie sa ma hotarasc repede. chiar nu stiu ce sa fac...cu yasmin nu a mers, cu desorelle se pare ca nu....amandoua recomandate de doctorita ginecolog....le iau pe toate la rand si adun toate efectele negative de la cele care nu mi se potrivesc? neutral nu pot sa renunt la antibebe, pentru ca am avut probleme cu hemoragii de 8 zile in loc de ciclu, desi din punct de vedere ginecologic cica totul era ok...asa ca singura solutie pe care  a gasit-o doctorita a fost sa-mi dea anticonceptionale.
ma gandeam sa mai stau si luna asta...intre timp mai imi fac si o ecografie sa vad daca nu am cumva vreun chist ceva (ca ma mai dor ovarele cateodata)...si sa ma duc iar la doctorita cu rezultatul ecografiei. Dar...mi-e frica sa mai stau inca o luna...cine stie cat ma mai ingras... sad m-am saturat sa imi zica toti cunoscutii cum ma vad "vai...dar ce te-ai ingrasat". sad
nu m-am dus la planning sa imi prescrie antibebe, pentru ca anticonceptionalele le-am luat pentru probleme ginecologice...si am zis ca s-ar pricepe mai bine doctorita ginecolog...dar....acum nu stiu ce sa mai cred? nici nu am idee daca e vreun cabinet de planning prin focsani...sau daca doctorii de aici sunt buni...
oare nu pot sa fac niste analize...dozare de hormoni...si sa vada exact ce imi lipseste mie, ce am in plus...si poate s-o gasi vreo varianta de anticonceptioanle care sa mi se potriveasca si mie... am inteles cand a zis doctoressa ca nu sunt necesare dozarile de hormoni...ca nu exista anticonceptionale care sa se potriveasca perfect pt fiecare din noi...dar macar...daca mie imi iese de ex ca am nivel mare de progesteron macar n-o sa mai incerc cu antibebe cu nivel mare de progesteron...si macar anumite variante n-o sa le mai incerc. nu am chef sa incerc toate variantele de pe piata de antibebe...pana sa ajung la cel care mi se potriveste mie. sad  A...si daca as face analizele astea...trebuie neaparat sa fac pauza de antibebe? sau le-as putea face in perioada de pauza....sau daca zic doctorului ca iau desorelle nu trebuie sa le opresc? mi-e si frica sa le opresc...cand stiu ce hemoragii am avut inainte...de nu puteam sa ies din casa si din ora in ora imi schimbam "scutecele"....parca n-as mai vrea sa mai trec prin astea. sad Uf...de ce trebuie sa fim femei? hmm baietii n-au nici o problema... box

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2 2008-03-11 20:49:55

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Sa le schimb sau mai astept?

inainte de dozarile hormonale trebuie sa opresti cu cel putin o luna ac.eu as mai incerca si luna asta sa iau si dupa as merge iar la doctor....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-03-11 20:56:02

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

mercic. cred ca asta o sa fac...astept si luna asta si sper sa nu ma mai ingras prea tare. sad
ce m-a deranjat e ca pe mine doctorita nu m-a intrebat prea multe... nici nu stiu exact ce intrebari se pun, dar...in afara de consultul ginecologic, varsta mea, problemele cu hemoragiile, menstruatia neregulata si durerile de burta....altceva nu m-a intrebat. banuiesc ca ar fi trebuit sa puna mai multe intrebari, nu doar atat. si doctorita am inteles ca e buna...adica se pricepe la meseria ei.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#4 2008-03-12 06:34:04

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

poate e buna ca si ginecolog dar asta nu inseamna ca se pricepe si la planning.... mergi la un doctor specializate pe contraceptie

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.