|
Nu esti logat.
EFECTE ALE POSTINORULUI#1 2007-05-31 19:11:28
EFECTE ALE POSTINORULUIBuna ziua, se poate ca ciclul sa intarzie dupa postinor?Am avut un contact neprotejat pe 14 aprilie, am luat postinor la 1h, pe 25 trebuia sa-mi vina ciclul, a venit, iar in mai trebuia sa-mi vina pe 29 si nu a venit.Medicul meu ginecolog, zice,la telefon, ca nu e nevoie de o consultatie deocamdata si ca se poate sa nu fi avut ovulatie si asta sa fie cauza.As vrea si parerea dvs.Multumesc mult, mult! Offline #2 2007-05-31 19:14:16
Re: EFECTE ALE POSTINORULUISe poate ca ciclul sa se deregleze din cauza Postinorului.Oricum sunt doar 2 zile de intarziere momentan,poate o sa vina Offline #3 2007-05-31 20:43:20
Re: EFECTE ALE POSTINORULUIMultumesc pentru incurajari, Mandy! Offline #4 2007-05-31 22:42:25
Re: EFECTE ALE POSTINORULUIPt putin Offline #5 2007-06-01 11:22:34
Re: EFECTE ALE POSTINORULUIoricum, nu in legatura cu Postinorul de luna trecuta.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-01 12:43:44
Re: EFECTE ALE POSTINORULUIcredeti ca nu are legatura cu postinorul luat in aprilie?Dar atunci care sa fie problema deoarece nu am mai avut contacte sexuale neprotejate de atunci.Multumesc Offline #7 2007-06-01 12:54:59
Re: EFECTE ALE POSTINORULUIcred ca e o banala intirziere....niciodata pina acum nu ti-a mai intirziat menstruatia? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-06-01 12:56:40
Re: EFECTE ALE POSTINORULUIMultumesc!!!!!!!!!!!!!! Offline #9 2008-03-07 11:39:50
Re: EFECTE ALE POSTINORULUIDraga eu_vreau, am inteles din ce am citit pe forum ca ai studii de medicina... As dori sa stiu: daca in cadrul unui ciclu se administreaza postinor si ovulatia totusi s-a produs, daca sarcina nu s-a instalat, menstruatia este de asteptat cam la 14 zile de la ovulatie (ovulatie intarziata sau nu de pilula)? eu stiu ca dupa ovulatie se produce corpul galben care secreta progesteron. daca sarcina nu se instaleaza, corpul galben va regresa si atunci scade progesteronul si apare menstruatia. prin urmare, si daca embrionul nu s-ar fi atasat la mucoasa uterina din cauza postinorului, menstruatia ar trebui sa apara nu, cam tot la 14 zile de la ovulatie? Poate in afara sarcinii corpul galben sa traiasca mai mult si sa se elimine mai tarziu? Menstruatia care ar veni in acest caz in care corpul galben ar rezista mai mult ar trebui sa fie mai abundenta? multumesc! Offline #10 2008-03-07 11:57:32
Re: EFECTE ALE POSTINORULUIpostinorul contine progesteron suplimentar celui secretat de corpul galben. deci intarzierea menstrei si cantitatea fluxului nu tine de perioada de trai a corpului galben. nu am studiat problema asta si sincer imi dau cu parerea dupa o schmea logica. daca o fi si logica nu mai stiu mami de minuni Offline #11 2008-03-10 09:33:57
Re: EFECTE ALE POSTINORULUIMultumesc, eu-vreau. Si eu tot dupa scheme aprox. logice interpretez . Ramanand la acelasi nivel teoretic, te rog daca vrei, spune-mi, e corect urmatorul rationament: daca dupa postinor apare sangerarea de privatie la o saptamana, ar rezulta ca progesteronul din pilula a fost eliminat, nu? Si apoi menstruatia ar trebui sa apara cand se elimina si progesteronul natural, adica la aproximativ 14 zile de la ovulatie, nu? Offline #12 2008-03-10 10:04:21
Re: EFECTE ALE POSTINORULUIavand in vedere ca sangerarea de privatie nu apare in mod obligatoriu...nu stiu ce sa zic this time... mami de minuni Offline #13 2008-03-12 10:53:04
Re: EFECTE ALE POSTINORULUIDraga Doctoressa, te rog daca poi sa imi spui si tu parerea ta in aceasta chestiune. daca ovulatia s-a produs in preajma administrarii Postinor, iar la o saptamana apare sangerarea data de el (diferita calitativ si cantitativ fata de menstra obisnuita, care tine vreo 4 zile, mai putin fata de menstruatia obisnuita)... Sangerarea aceea dupa cum am citit pe forum inseamna ca s-a eliminat progesteronul din pilula... Atunci mai ramane nuami progesteronul dat de corpul galben de dupa ovulatie si daca sarcina nu s-a instalat menstruatia propriu-zisa sa apara cateva zile de la data obisnuita, plus minus sa zicem cateva zile acolo? Poate corpul galben sa traiasca mai mult de 14 zile daca nu se instaleaza sarcina? Offline #14 2008-03-12 11:25:10
Re: EFECTE ALE POSTINORULUIde regula, corpul galben traieste cam 14 zile daca nu se instaleaza sarcina. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2008-03-12 11:33:12
Re: EFECTE ALE POSTINORULUIIti multumesc mult de tot pentru lamuriri, Doctoressa! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|