homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Revin cu aceeasi si totodata alta problema..

#1 2008-03-06 12:03:23

vanilia
Full member
Inregistrat: 2007-08-01

revin cu aceeasi si totodata alta problema..

acum o saptamana aproape va spuneam ca...

in luna iunie 2007 m-am operat de extrauterina si mi-au scos o trompa. acasa testele mele de sarcina ieseau toate negativ, altfel nu cred ca ajungeam la operatie. dupa 6 luni de la operatie am incercat din nou sa facem un copil, si am tot incercat.. acum 3 luni mi-au aparut la ecograf "mai multe chistulete" pt care nu am primit tratament, cred ca se absorb. in schimb, mi-a dat utrogestan sa iau timp de 3 luni pt a ramane mai usor insarcinata. ce-i drept, am terminat de luat pastilele si pentru luna a doua de tratament, mai am de luat o luna. mi-a cam dereglat somnul si nici insarcinata nu am ramas. acum 3 zile trebuia sa imi vina menstruatia, astazi este a 3-a zi de asteptare. testele au iesit negativ, dar sincer, nu prea ma mai incred in ele pentru ca mereu mi-au iesit negativ, chiar si cand am ramas. la ecografie stiu ca nu se vede sarcina decat la 2-3 saptamani de la intarziere. voi ce credeti? sa iau si a treia luna utrogestan? sau se ramane insarcinata dupa ce se termina si a treia luna de tratament?

Am fost ieri la ginecolog (dupa o saptamana de intarziere) si mi-a spus ca sunt insarcinata, dar sarcina este "incipienta" si nu se vede daca e din nou in trompa sau in uter. nu mi-a facut echografie vaginala, pt ca nu au asa ceva in dotare. totusi, mi-au facut si un test de urina si a iesit negativ. a spus doctorita ca ori nu se dezvolta, ori e in trompa. mi-a dat totusi sa iau utrogestan, acid folic si alte pastile (no-spa, parca) care sa le iau doar la durere. Nu am incredere in doctorita la care am fost ieri, nu este doctorita care m-a operat la extrauterina. sa iau tratamentul care mi l-a prescris, sau sa mai astept pana miercurea viitoare cand doctorita mea se intoarce din concediu?
mi-e frica pt  ca a iesit si acum negativ testul, (la fel a iesit si la extrauterina cealalta, cand testele ieseau negativ), iar la ecografie se vede.....

#2 2008-03-06 12:06:40

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: revin cu aceeasi si totodata alta problema..

la sarcina extrauterina se pozitiveaza testul..... sarcina se vede la 6 saptamani la ecograf daca testele au fost facute la 7 zile intarziere arata rezultatul corect si daca nu ai incredere ,schimba doctorul

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-03-06 12:10:58

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

vanilia ia acidulfolic caci rau nu ti face...iar cand vine medicul tau inapoi mergi la el...e f important sa poti avea incredere in el/ea...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-03-06 12:18:22

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

niic utrogestanul nici no-spa-ul nu fac rau in caz ca e sarcina. testul iese pozitiv si in extrauterina. de ce nu ti-au iesit tie in vara nu imi dau seama...

mami de minuni hjarta

#5 2008-03-06 12:28:53

vanilia
Full member

inca ceva..doctorita a spus sa iau 3 pastile de acid folic pe zi, iar pe ambalajul cutiei scrie sa nu depaseasca doza zilnica recomandata de 1 pastila pe zi

Ultima oara a fost editat de vanilia (2008-03-06 12:32:06)

Publicitate

loading...

#6 2008-03-06 13:15:44

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

poti lua si 3 vanilla, ca nu patesti nimic
nu stiu de unde esti insa de ce nu mergi sa faci o echo vaginala????
sunt si eu curioasa: s-a rupt trompa din pricina extrauterinei sau ce s-a intimplat de ai ajuns la operatie?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2008-03-07 10:23:49

vanilia
Full member

multumesc  doctoressa pt ca mi-ai raspuns la acest topic. data trecuta am ajuns la operatie pt ca s-a rupt trompa. sunt din bacau. acum a intervenit alta menstruatie. mi-a venit menstruatia/sangerez. am dureri ca de menstruatie. doctorita de ieri a spus sa iau utrogestan 10 zile (o pastila oral si una vaginal, cum ar veni, doua pastile utrogestan pe zi), dar acum ca sangerez/mi-a venit menstruatia mai are rost sa iau acid folic si utrogestan? nu am pierdut sarcina? am mai auzit cate ceva despre ciclu peste sarcina, dar..nu stiu..
va rog, raspundeti-mi urgent.

#8 2008-03-07 10:28:41

o'hara
Platinum member

daca testul de sarcina a iesit negativ si a venit si menstra nu stiu daca e vb de sarcina. pe ce s-a bazat dr ta cand a zis ca e sarcina?

mami de minuni hjarta

#9 2008-03-07 11:22:01

vanilia
Full member

pe ecografie. o pot scana si sa va o arat. a spus ca e "sarcina incipienta de 6 saptamani"

#10 2008-03-07 11:34:28

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

scaneaz-o

#11 2008-03-07 11:41:59

o'hara
Platinum member

vanilia nu sta! mergi la medicul tau sau eventual la altul acum si vazut exact ce se intampla

mami de minuni hjarta

#12 2008-03-11 09:44:23

vanilia
Full member

am fost la medic, la medicul meu care m-a operat de extrauterina. se pare ca nu aveam nici o sarcina de 6 saptamani. a spus doctorita mea ca e bine ca nu am luat tratamentul indicat de doctorita care mi-a dat diagnosticul fals.
nu pot crede insa ca mai exista doctori sariti de pe fix. in primul rand a "ghicit" o sarcina inexistenta, mi-a spus ca "cel putin chisturi sa stii ca nu mai ai", iar cand am fost la doctorita mea care m-a operat si in care am incredere a spus ca am un chist de 4 cm. dar cred ca a vrut sa spuna 4 mm.  ma gandesc, daca o rog sa ma scape de chist prin operatie, mai pot ramane insarcinata, avand in vedere si extrauterina? nu pot crede ca este atat de dificil sa raman insarcinata.

#13 2008-03-11 09:54:17

o'hara
Platinum member

de chist se poate scapa si prin tratament;  depinde evident de natura chistuilui.
nu cred ca tre sa te grabesti cu operatia. vb cu dr.

mami de minuni hjarta

#14 2008-03-12 12:03:27

vanilia
Full member

tratament cred ca inseamna anticonceptionale. iar anticonceptionale dupa utrogestan cred ca o sa ma deregleze de tot..

#15 2008-03-12 12:04:06

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cum sa te deregleze vanilla...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.