|
Nu esti logat.
Anticonceptionale vs antibiotice#1 2008-03-13 11:01:29
anticonceptionale vs antibioticebuna...am si eu o intrebare la voi...folosesc anticonceptionale yasmin si aseara am luat o pastiluta de amoxacilina(pentru o durere de masea)...din cate am inteles ampicilina si penicilinele pot opri actiunea contraceptivului...de la farmacie mi s-a spus ca le pot lua fara griji...deci sa nu imi fac griji sau trebuie sa folosesc metode contraceptive suplimentare dak da pt cat timp....sper sa ma poata ajuta cineva.multumesc mult. Offline #2 2008-03-13 11:02:47
Re: anticonceptionale vs antibioticepe durata tratamentului plus inca alte 7 pastilute te protejezi suplimentar mami de minuni Offline #3 2008-03-13 11:04:58
Re: anticonceptionale vs antibioticeam luat o singura pastiluta si nu am mai continuat cu tratamentul in cazul asta am d c sa ma alarmez? Offline #4 2008-03-13 11:10:31
Re: anticonceptionale vs antibioticede ce sa iei doar o pastila???? ca nu e antialgic...daca te apuci sa iei antibiotic, faci tratament nu te joci! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|