homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatia in pauza de 7 zile

#1 2008-03-13 12:52:58

anida
New member
Inregistrat: 2008-02-19

menstruatia in pauza de 7 zile

buna,
as avea si eu o intrebare.
sunt la prima folie de novynette. am luat pastilele corect, mereu la aceasi ora, din prima zi de menstruatie, nu am avut nici o problema, nici spotting, nici dureri etc. si acum sunt in a 5-a zi din cele 7 zile de pauza iar menstruatia nu a aparut. am sunat la cabinetul de planning si mi s-a spus ca situatia este putin neobisnuita, dar daca tot nu vine, sa continui folia urmatoare in mod normal.
mentionez ca iau cervugid , dar nu cred sa aiba legatura, am luat si modafen, coldrex, si fac un tratament cu ferro-gradumet deoarece sunt anemica.
nu cred ca ceva din lista de mai sus are legatura.
doar ultima menstruatie a fost extrem de abundenta, m-am gandit ca a fost o raceala. nu cred ca are nici asta legatura.
vreau doar sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva, si ce anume ar putea fi. sarcina banuiesc ca este exclusa (nu am avut decat un singur contact neprotejat). astept raspunsurile voastre. multumesc

#2 2008-03-13 12:54:02

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: menstruatia in pauza de 7 zile

sarcina o excludem daca le-ai luat corect... nu cred ca interactioneaza cu nimic din lista de medicamente de care ai zis...
corpul tau se obisnuieste cu pastilutzele...
mai asteapta cele doua zile sa vezi daca vine.
au mai fost cazuri cand in prima luna nu a aparut menstra sau a fost doar un picur...mai asteptam sa vedem, ok'?
oricum nu te ingrijora

#3 2008-03-13 12:56:46

anida
New member
Inregistrat: 2008-02-19

ok, o sa continui pastilele normal si voi vedea daca se intampla ceva...

#4 2008-03-13 12:59:59

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

niciunul din medicamente nu interactioneaza wink in rest, ascult-o pe ralluka wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.