|
Nu esti logat.
The "Interesting" of today-5#77 2008-03-02 11:30:54
Re: The "Interesting" of todaynu ma simt zombie ca deja is fantoma ... daca zombie vine de la zombi nu as vrea sa fiu niciodata asa pt ca atunci ar fi foarte grav Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #78 2008-03-02 11:38:21Re: The "Interesting" of todayda..zombi e de la zombie (cum se scrie in engleza ) eu asa ma numesc singura cand sunt obosita sau nedormita..deasta ti-am zis asa si tie...dar sa nu ne asemanam cu ce inseamna cu adevarat zombie Offline #79 2008-03-02 19:41:26
Re: The "Interesting" of today
am citit aiurea era 7 dimi dida :f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad: sa o tina "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #80 2008-03-02 19:45:12
Re: The "Interesting" of todayazi am facut performanta sa rezist departe de forum..... si terminat licentaaaaaaa!!!! (bine, "varianta mea", sper sa nu-mi taie proful tot in afara de intoducere!) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #81 2008-03-02 19:47:27
tot ma doare capul ca si dimi ca si as'noapte ca si ieri si alalta ieri si toata saptamana si nu o mai suporttt Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#82 2008-03-04 18:06:43
Re: The "Interesting" of todayazi m'am certat foarte rau cu ,,iubitele'' mele colege...sunt niste...bipppp....si niste....bipppp....si..bippp....gata m'am linistit...va pooooop.. Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #83 2008-03-04 18:08:19
sper sa ating si eu asa performanta intr-o zi in curand o sa intru in cartea recordurilor a forumului Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #84 2008-03-04 22:16:10
Re: The "Interesting" of todaymomentul interesant al zilei de azi, a venit cand eram la cafea, o data cu iesire unei tipe din baie a venit si un miros de kk. parte si mai interesanta a momentului era k nu puteam sa ma duc la baie din cauza mirosului, dar imi venea sa vomit din cauza mirosului http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #85 2008-03-04 22:19:07
Re: The "Interesting" of todayazi am ras ca nebuna cu nebunele mele toata ziua a fost "de ras" sa zic asa interesting all day it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #86 2008-03-04 22:23:04
Re: The "Interesting" of todayf interesant...am schimbat 2 cuvinte...si alea acide` #87 2008-03-04 22:24:27
Re: The "Interesting" of todayvrea sa plece ,cu bursa, din tara 1 an ...waaaaw "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #88 2008-03-12 19:16:09
Re: The "Interesting" of todayazi am fugit un pic dupa tramvai,si desi inchisese nenea usile,am apasat pe buton..si s'au deschis Multumesc nenea.. Offline #89 2008-03-12 20:14:02
Re: The "Interesting" of todayam ras bine cu fetele de la aerobic si am tras si un "dancing" dupa it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #90 2008-03-12 20:20:46
Re: The "Interesting" of todayazi m'a anuntat profa de franceza ca maine si poimaine stau acasa "sa ma pregatesc" pt olimpiada si profit si maine trag o vizita pn la bucuresti la ubit ihu Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #91 2008-03-12 22:08:28
Re: The "Interesting" of todaysi ieri si azi, am fost mereu nervoasa ... cn a inventat "patronul prost" ( ? doamne, sunt unii sefi atat de prosti, si tu esti d 1000 mai destepti k ei, dar tot ei au dreptate !!! ( Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined ! Offline #92 2008-03-12 22:45:21
Re: The "Interesting" of todayam fost sa fac exercitii intr'o sala in care stiu sigur ca nu o sa mai intru niciodata decat daca ma marit cu Bill Gates sau castig la loto Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #93 2008-03-13 00:23:52
Re: The "Interesting" of todayazi mi-a fost tare drag de iube There ain't no sunshine now that he's gone Offline #94 2008-03-13 13:52:51
Re: The "Interesting" of todaymomentan nimic intersting ....doar maru rosu ce l-am mancat mai devreme it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|