|
Nu esti logat.
Oare voi putea avea un copil?#1 2008-03-13 14:43:27
Oare voi putea avea un copil?Buna. Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #2 2008-03-13 14:49:03
Re: Oare voi putea avea un copil?cu colonul iritabil se poate trai si fara tratament alea citeva luni, nu vad unde e problema...esti atenta ce maninci si gata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-03-13 15:13:57
Re: Oare voi putea avea un copil?In primul rand, multumesc frumos pentru raspuns. Ultima oara a fost editat de blue.butterfly (2008-03-13 15:15:49) Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #4 2008-03-13 15:26:15
Re: Oare voi putea avea un copil?Nu pot sa-ti dau o parere avizata...dar ce pot sa-ti spun este ca daca iti doresti un copil cu adevarat...atunci stiu ca vei face orice pentru a-ti rezolva problemele care ti-ar putea sta in calea acestei imense bucurii...eu nu am inca, copii dar stiu ca-mi doresc incredibil de mult, macar unu si cred ca odata cu un copil in viata ta, o sa ti se rezolve majoritatea problemelor. Te pup si fii mai optimista, ca nu avem decat o viata si e pacat sa n-o traim cum trebuie si sa nu simtitm din plin frumusetea ei. baby Dragos Offline #5 2008-03-13 15:58:42
Re: Oare voi putea avea un copil?trichomonas nu recidiveaza...caci este bts...daca v ati tratat si tu si sotul nu mai aveti de unde l lua daca (teoretic)...iar infectia urinara este o afectiune ce poate aparea in sarcina si nu prezinta riscuri daca este tratata corect...de asemenea poate fi prevenita cu umpic de atentie... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-13 16:52:57
Re: Oare voi putea avea un copil?colonul iritabil in sine nu afecteaza fatul...tratamentul poate fi o problema insa nu il vei face, cum spuneam, se poate, daca iti asumi asta rezista pe perioada sarcinii fara tratament Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-03-13 17:46:54
Re: Oare voi putea avea un copil?Inca un cald multumesc pentru raspunsuri. Acum sunt mai linistita si mi-am luat o piatra mare de pe suflet. Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #8 2008-03-14 12:09:48
Re: Oare voi putea avea un copil?asa, nu prezinta risc foarte mare...insa e bine sa nu il ai...iar daca partenerul se trateaza cum se cuvine si nu il ia de nicaieri din alta parte, nu il vei mai avea nici tu...cita vreme el nu se trateaza, il tot iei inapoi de pa el.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|