homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Down down...-3

#39 2008-03-13 23:41:07

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: down down...

melany calm down puss

#40 2008-03-13 23:43:31

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

nu ,dar baiatu asta nu stiu ce crede....sau ce se crede,mai bine spus..
crede ca ceilalti sunt niste prosti,inculti etc ...iar el e cineva,el e mai cu mot decat altii..

#41 2008-03-13 23:47:20

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

astia ce se cred asa mereu sunt singuri si toata lumea ii dispretuieste,asa ca nu te obosi tu pt el.Este frustrat rau saracul,intelege-l si tu.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#42 2008-03-13 23:49:23

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

dap Andra asa e....poate duce rau lipsa rotfl2 deh,poate sa faca exercitii manuale sa nu mai fie asa iritat...mereu rotfl

#43 2008-03-13 23:50:52

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

rotfl

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Publicitate

loading...

#44 2008-03-13 23:57:56

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

fetilii calmati-va si baiatule tongue. tinutza eu zic sa nu-ti mai faci atatea griji.mi se pare ca nu e asa important acest aspect,mai ales ac mie mi se pare un lucru bun.o fi astenia de primavara cu depresia asta,fii frumoasa(esti fruomoasa) si vesela si ai sa vezi cum starea de depresie se va duce usor usor.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#45 2008-03-14 00:01:10

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

melany..stai linistita..strici orzul pe gaste asa cum iti strici tu buna dispozitie cu Designer.Asa e el.Si crede-ma am vazut un post de al lui in care vb josnic nu elevat.pacat ca nu mai stiu in ce topic era.

oana...nu trebuia sa i ascunzi ca nu esti virgina..believe me, dc relatia va evolua, la un mom dat va afla adevarul.Mereu iasa la iveala si va fi mult mai dezamagit de tine decat ar fi fost dc i ai fi spus de la inceput.Mai bine spune-i acum,decat sa afle in alt mod.

tinutza..o sa treaca.e pacat ca te a mintit,dar nu e ceva ce nu poate fi iertat

Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-03-14 00:03:06)

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#46 2008-03-14 00:03:07

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

nu il mia bagati in seama ca apoi iar is certuri ... daca vreti cititi ce scrie daca nu ..nu ...si gata

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#47 2008-03-14 00:23:50

skumpi
Vizitator

eu zic k e semn bun k ai fost prima desi nah...putea sa fie sincer si sa recunoasca ...dar asta e cam greu pt un baiat..probabil crede k s`ar fi facut de ras in fata ta`
eu zic sa nu te mai gandesti la prostii....dak totul e ok intre voi, va iubiti nu se va intampla nik
dak e sa te insele o va face fie k ai fost prima fie k ai fost a zecea` wink
bucura`te de relatie si nu cauta pb unde nu sunt smile

#48 2008-03-14 00:25:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu vad ce relevanta are gradul de intelegere a postului lui designer si dc trebuie dezbatut acest lucru aici...fata ne a cerut o parere...fiecare si a dat o...ca e pe intelesul ei sau nu...sau al nostru sau nu e deja irelevant...nu intelegeti? ingnorati si treceti mai departe...nu vad unde e mare problema...asa cum nu vad nici relevanta acestei discutii off topic offtopic

happy with him...inlove with him...puss

#49 2008-03-14 00:32:39

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Da, ai dreptate crys_ty_na, eu i-am dat ignore...

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#50 2008-03-14 06:44:09

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

offtopic a aparut designer?????

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#51 2008-03-14 07:19:49

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

aparut anytza..oricum nu asta e subiectul smile

#52 2008-03-14 09:49:44

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

dida a scris:

nu il mia bagati in seama ca apoi iar is certuri ... daca vreti cititi ce scrie daca nu ..nu ...si gata

clar! si-asa se isca certuri f usor aici pe forum, haideti sa le evitam cat putem smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#53 2008-03-14 12:30:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Designer a scris:

Aici functioneaza terapia prin minciuna de minune .. rezultatul il simte dar nu e convinsa in totalitate ca ar fi singura pe lume . pe intelesul tuturor : acesta a fost doar inceputul .

sunt perfect de acord

tinutza...mare greseala e sa faci comparatii intre actualul si fostul....
mai departe, eu nu mi-as face griji atit pentru virginitatea declarata sau nu cit mi-as face griji pentru minciuna....

Melany1...te avertizez o singura data...nu cauta scandal pentru ca se sanctioneaza!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#54 2008-03-14 13:14:09

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

nu iti mai fa griji ca poate o sa fie curios si va incerca si cu altcineva...eu asa patesc mereu.saptamana trecuta am trecut exact princ e treci tu acum.nu imi lipsea nimic nu ma deranja nimic in mod special si totusi eram intr-o depresie nejustificata:(.si el saracul a stat si ma calmat cat a putut...si vineri seara am inceput sa fiu asa de paranoica...imi era frica sa nu apara alta fata sau ca nu il pierd sau sa fie tentat sau asa(cu toate ca el chiar nu e genul...ori e trup si suflet ori deloc)si am stricat tot intre noi...asa de tare la deranjat ce am zis si ca imi fac griji fara motiv ca nici pana in ziua de azi nu i-a trecut si acum suport consecintele...nu iti mai fa griji degeaba pentru ca poate o sa patesti ce am patit si eu:(

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

#55 2008-03-14 15:10:12

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

Tinutza, eu zic ca iti faci probleme degeaba. stii cum era povestea cu drobul de sare?
s-a intamplat cu primul (sau cel de dinainte|), nu inseamna ca exista o lege in ceea ce te priveste: sa fii inselata din curiozitate.
relatiile nu se pot compara. asta e clar. poate actualul te iubeste mai mult.
suspicinea si nesiguranta nu este buna intr-o relatie. nu te ajuta cu nimic.
chiar nu vad problema ta.. ai prea multe lacrimi? neutral
cat despre faptul ca te-a mintit, .. probabil ii era jena oarecum ca la varsta lui nu o facuse inca. ori a vrut sa se dea putin "cool" in fata ta. e bine totusi ca a recunoscut pana la urma. oricum, nu e motiv de razboi..
bucura-te de el.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.