homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa ma ajute cineva si pe mine kiar si cu un sfat-2

#20 2008-03-13 18:00:07

andrutza
Vizitator

Re: sa ma ajute cineva si pe mine kiar si cu un sfat

da se si opereaza fara anestezie mai nou...e cu laser, dar parerea mea e sa mergi la medic sa vezi ce ai exact si ce-ti spune dupa un consult. e mult mai bine asa pt ca pe un forum nu ne putem da seama ce ai, pot fi altele si decat sa te iei dupa unul si dupa altul mai bine te vede un doctor.

#21 2008-03-13 18:01:34

boy_17
New member
Inregistrat: 2008-03-13

recent nu de mult nu am mai avut .in plus nici nu am simtit nimica adica numa azi am avut probleme.dintrodata.Aveam obisnuinta sa joc fotbal si handbal sa fac miscare si de cateva luni nu am mai facut aceastea ca am citit acuma ca acest lucru poate sa produca hemoroizi .eu nu prea stiu ce is acesti hemoroizi auma citesc si eu pe google

#22 2008-03-13 18:03:49

andrutza
Vizitator

da au ca si cauza printre altele si sedentarismul, dar in general principala cauza este constipatia.
de asta e bine sa te vada un medic, se poate sa n-ai hemoroizi f bine si sa fie altceva.

#23 2008-03-13 18:12:15

boy_17
New member

deci maine sa merg la doctor daca unflatura nu scade.pana atuncia sa beau lichide multe, nu tongue.nu o sa imi placa deloc sa merg la medic da daca ziceti ca sar putea sa fie si hemoroizi(care am auzit ca sunt forte periculosi:)  ) voi mergear trebui sa mai fac alceva nu ma mai scol din pat pana maine ca nu prea pot sa merg corect.Sper sa treaca mersi de ajutor smile

#24 2008-03-13 18:14:04

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

poti sa iti dai cu crema de galbenele daca ai prin casa .... cel mai bine este sa mergi la medic...

cu placere...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#25 2008-03-13 22:53:07

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

hemoridul se umfla asa patesc si eu, la prima criza s-a umflat si ma durut asa de tare ca nu putea sa sed, stateam pe un colac, si constipatia e una din cauze, cum au spus si fetele crema de galbenele ajuta, si ca unguent procto glivenol, insa intai trebuie sa te convingi ca e un hemorid...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#26 2008-03-14 19:22:50

boy_17
New member

azi am fost la doctor si mia zis ca am un hemoroid da ca nu este inca avansat si sa o sun in seara asta sau maine daca se agraveaza.Mia dat un unguent "proctolog"si niste pastile "Detralex"unguentu mam dat imediat ce am venit de la medic cam pe la ora 4 iar pastilele leam luat cam acuma doua minute.sper ca pastilele sa isi faca efectu ca unguentu nu prea sa vz nici un efect.acea crema de galbenele unde sa gaseste sau la farmacie cum ar trebui sa cer?

#27 2008-03-14 19:24:00

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

la farmacie. proctolog ar trebui sa te ajute..sau hemorozon poti da acum ca stim ca e sigur hemoroid.

mami de minuni hjarta

#28 2008-03-14 19:26:19

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

hemorozonzic si eu am incercat si are efect big_smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.