|
Nu esti logat.
Te simti aiurea daca renunti la anticonceptionale?#1 2007-03-09 19:24:22
te simti aiurea daca renunti la anticonceptionale?am o mare intrebare. am renuntat la anticonceptionale pt ca am fost la doctor si mi-a zis ca nu e bine sa iau. am avut toxoplasmoza, care mi-a afectat jumatate de ficat. mi-a zis ca anticonceptionalele afecteaza foarte tare ficatul, pancreasul si ma distrug mai tare daca iau.. He's the puzzle of my heart ... Offline #2 2007-03-09 20:14:07
Re: te simti aiurea daca renunti la anticonceptionale?si eu m-am simtit un pic rau in luna in care am facut pauza,dar cred ca era mai mult subconstientul...imi lipsea ceva. normal ca organismul(ovarele)isi reiau fct...stai linistita. Offline #3 2007-03-09 20:18:11
Re: te simti aiurea daca renunti la anticonceptionale?ms mult, ionela... chiar mi-era frica sa nu fi patit vreo minune. He's the puzzle of my heart ... Offline #4 2007-03-09 20:45:17
Re: te simti aiurea daca renunti la anticonceptionale?ioana, fa o urocultura. cistita nu trece fara medicamente. doar se cronicizeaza. si tare mi-e sa nu se fi complicat... Nobody home Offline #5 2008-03-13 23:37:19
Re: te simti aiurea daca renunti la anticonceptionale?am o intrebare dar nu stiu daca am postat corect:cam cat timp dupa ce nu mai iau anticonceptionale isi mai fac efectul(se afla in organism?),am luat doar 6 luni....nu a fost tratament..... Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-13 23:39:58
Re: te simti aiurea daca renunti la anticonceptionale?pana cand apare sangerarea din pauza se mentine efectul pastilutelor Offline #7 2008-03-13 23:44:45
Re: te simti aiurea daca renunti la anticonceptionale?deci nu sunt in organism mai multe luni de la intreruperea lor? Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline #8 2008-03-14 00:04:09
Re: te simti aiurea daca renunti la anticonceptionale?nu happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-03-14 09:03:24
Re: te simti aiurea daca renunti la anticonceptionale?Efectul contraceptiv nu ramane activ, dar daca te gandesti sa faci analize atunci mai trebuie sa astepti. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #10 2008-03-14 09:38:09
Re: te simti aiurea daca renunti la anticonceptionale?nici cu analizele nu are de ce sa astepte. din momentul in care apare menstra se intra intr-un nou ciclu si cantitatea de hormoni din pastile nu mai este sesizata. mami de minuni Offline #11 2008-03-14 09:47:15
Re: te simti aiurea daca renunti la anticonceptionale?N-am observat ca a luat doar 6 luni. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #12 2008-03-14 19:34:48
Re: te simti aiurea daca renunti la anticonceptionale?ok.mersi Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|