|
Nu esti logat.
Candidoza-2#20 2008-03-10 23:16:28
Re: candidozacalca uda lenjeria si prosoapele cu care te stergi in zona intima...e de ajuns...si nu e normal sa sangerezi asa...intre menstre...imi pare rau dar nu stiu cat costa o antifungigrama...dar sunt sigura ca ti vor raspunde fetele care stiu... happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-03-10 23:31:47
Re: candidozaam dat un search pe google si am gasit un laborator din orasul meu care face asa ceva si unde mi-am mai facut analize de sange. Efectueaza urmatoarele: "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #22 2008-03-10 23:33:28
Re: candidozada...ar fi bine sa faci...si de aia ziceam ca nu e normala...ca nu iei pilule...si pune le de maine fara sa ti neaparat cont de sangerare (doar daca nu e f abundenta)... happy with him...inlove with him... Offline #23 2008-03-10 23:40:34
Re: candidozasi ca iaurt...cam de care? sau nu are importanta? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #24 2008-03-10 23:50:32
Re: candidozasa fie natural, din comert si cat mai ieftin...spre ex cel de la napolact... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-10 23:55:31
Re: candidozamersi. sper sa ma simt mai bine dupa "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #26 2008-03-11 00:02:24
Re: candidozasper si eu...si ti tin pumnii sa te faci bine happy with him...inlove with him... Offline #27 2008-03-11 15:13:18
Re: candidozaam fost la farmacie, mi-am cumparat flucovim si biotics, numai ca totusi, secretia asta ciudata e ceva mai abundenta decat una normala si o sa astept sa-mi treaca ca apoi sa urmez tratamentul cu iaurt si biotics. daca merg sa-mi fac o antifungigrama at nu va trebui sa renunt la flucovim.nu influenteaza rezultatul? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #28 2008-03-11 15:14:42
Re: candidozadepinde la cit timp dupa flucovim te duci...eu zic sa nu renunti la el Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2008-03-14 20:10:05
Re: candidozascurgerea rosiatica s-a transformat intr-una maronie, putin mai redusa cantitativ. inca mai am mancarimi dar nu asa de accentuate. ce am citit pe forum e ca mai sunt persoane care au mai avut scurgeri maronii si cum ca ar putea fi de la ovulatie. aceasta scurgere e la o sapt de la menstra, o alta scurgere tot de genu asta de acum cateva luni a fost cam tot la o sapt de la menstra. sa fie ovulatia plus candidoza? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #30 2008-03-14 20:12:02
Re: candidozacandidoza nu da astfel de scurgeri.... se poate sa fie ovulatie... ai avut contacte mai dure in ultima vreme? poate nu strica sa mergi la medic sa vb. cu el.. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #31 2008-03-14 20:19:49
Re: candidozanu. contacte nu am mai avut de cateva luni. acum o luna am fost pt candidoza. nu mi-a facut lama sau pap dar spunandu-i ca am mai avut candidoza si ca am simptome(mancarimi, secretie mai ciudata) mi-a prescris tratament pt ea. i-am spus de o scurgerea de acum cateva luni si a zis sa nu-mi fac griji ca s-ar putea sa fi fost din cauza ca am un uter mai sensibil etc "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #32 2008-03-14 20:20:35
Re: candidozaatunci eu zic ca este de la ovulatie... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #33 2008-03-14 20:28:18
Re: candidozacrys_tin_na mi-a recomandat 4 sapt flucovim (1 pe sapt) si iaurt 5 zile. iaurtul inca nu l-am pus ca am avut secretia mai abundenta, o sa incep de maine. sper sa scap de candidoza "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|