|
Nu esti logat.
Maxio facial#1 2008-03-11 13:38:50
maxio facialfetelor putin ajutor......pe scurt.....sora me`a sia scos un o masea acum un an si deatunci ia`a aparut o galma in partea dreapta la boraz cand si cand o doare si face febra dar nu mereu......am fost eu cu ea la spitalul victor babes.........si deacoloau trimiso la facultatea de stomaologie....la maxio facial....aia de acolo sau comportat cu ea in ultimu hal...au trimiso sa faca o radioghrafie.....si au zis ca cica e o glanda salivara sic a cica daca vrea sa o opereze dar nu iau facut nici un fel de analiza nimic...acum ce vas ruga daca stiti un asemena cabinet unde ne`ati putea indruma........fidca pe unde a fost nu a primit nici uin raspuns concret despre ce are alti spun sa nu fie o tumora alti sa nu fie o glanda salivara...... daca cumva stie cineva.... Offline #2 2008-03-11 13:41:44
Re: maxio facialla orice clinica privata cred ca puteti merge... si e mai bine... Offline #3 2008-03-11 13:59:42
Re: maxio facialam fost la vicrot babes e clinica privata nu ma`i apartine de stat si nu au stiut ce sa ii faca...si neau trimis la facultatea de stomatologie Offline #4 2008-03-11 14:02:42
Re: maxio facialbogdan..si acolo, ca peste tot, sunt oamenii si oameni...eu stiu un chirurg buc-maxilo-facial la spitalul militar....corina becheanu...incercati sa mergeti laea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-03-11 18:02:35
Re: maxio facialms mult am sa vb cu ea sa vedem....ce vrea sa faca .....ori cum ea marugat poate aflu acum e decizia are 30 de ani nu pot sa o iau de mana si s ama duc cu ea sa vedem ce o sa fac ms mult doctoresa....app nice picture Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-12 11:39:27
Re: maxio facial
merci...ralluka mi-a facut avatarul! mi-e drag de el de nu mai pot Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-03-12 11:49:16
Re: maxio facial
se evidentiaza oriunde si e fumushel tare..ma bucur ca-ti place... Offline #8 2008-03-16 12:05:07
Re: maxio facialm-am trezit azi dimineata cu partea de jos a maxilarului drept umflata... am o umflatura in dreptul maselei de minte. maseaua de minte a erupt, dar acum vad ca este o umflatura in dreptul ei si un pic in spatele ei, unde se unesc cele doua maxilare. si mai simt ca si randul de dinti de jos e un pic mai "strans"... oare vrea sa mai creasca maseaua si nu are loc? va rog, ajutati-ma cu un sfat pana merg la medic... ce as putea sa fac sa nu se mai umfle... as putea lua flamexin? Ultima oara a fost editat de mara21 (2008-03-16 12:38:25) Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|