|
Nu esti logat.
Batoane hipocalorice-2#20 2008-03-13 16:58:52
Re: Batoane hipocaloriceca nu m-am laut de tine de ce ai zis...m-am luat de fatza ta mami de minuni Offline #21 2008-03-13 17:00:59
Re: Batoane hipocaloricedeci e clar gandesc eu pervers... of, facultatea m-a dresat! am vazut carcoteala si e cuminte taaaare fata de ce idei aveam eu... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #22 2008-03-13 17:05:11
Re: Batoane hipocalorice
da unde mi-ai vazut tu fatza acu'? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #23 2008-03-13 17:06:28
Re: Batoane hipocaloriceo am in ochi de un an de zile mami de minuni Offline #24 2008-03-13 17:13:44
Re: Batoane hipocaloricesi de ce ma rog am io o faţă care cere c?rcotită? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-13 17:14:57
Re: Batoane hipocaloriceasta vb cu mama, cu tata... mami de minuni Offline #26 2008-03-16 19:13:19
Re: Batoane hipocaloriceElaElis, parca tu erai la Forever... Cum sunt batoanele alea hipocalorice? Ultima oara a fost editat de schumiholic (2008-03-16 19:13:41) If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|