|
Nu esti logat.
As avea doua intrebari cam urgente#1 2008-03-17 20:27:38
as avea doua intrebari cam urgente1. 5 luni am luat yasmin si acum, a 6a luna am schimbat cu logest. insa nu am inceput in prima zi de ciclu, ci in ultima. am avut contact sexual a doua sau a treia zi. exista vreun pericol sa raman insarcinata? Offline #2 2008-03-17 20:30:09
Re: as avea doua intrebari cam urgentein a cata zi de pauza ai inceput cu logest? si cu alea 3 ore nu e pro...sa nu depasesti cu 12... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-03-17 21:07:49
Re: as avea doua intrebari cam urgentepai am terminat cu blisterul cu yasmin si am luat logest in a 7a zi, adica in ultima zi de ciclu Offline #4 2008-03-17 21:08:37
Re: as avea doua intrebari cam urgentenu sunt probleme ai inceput ok chiar mai devreme cu o zi ... se putea si in a8a ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-03-17 21:11:06
Re: as avea doua intrebari cam urgentenelamurirea mea consta in aceea ca am inceput un set de pastile noi, cu care probabil organismul poate ca trebuia sa se obisnuiasca, si pe care totusi eu m-am bazat de a doua zi... Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-17 21:13:47
Re: as avea doua intrebari cam urgentee ok, erai protejata. daca incepi pastilele ca si cum ai incepe o noua folie din ac vechi, esti protejata. Nobody home Offline #7 2008-03-17 21:24:24
Re: as avea doua intrebari cam urgentecum bine zice Nashira esti protejata... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|