|
Nu esti logat.
Foloseste cineva produse hemel????#1 2008-03-18 20:34:36foloseste cineva produse hemel????salut. la recomandarea unei prietene mi-am cumparat un ulei anticelulitic de la hemel. am intrat pe site-ul lor sa vad cum sa il folosesc da nu prea inteleg. zice ca pe pielea umeda si este recomandat efortul. foloseste cineva? sa-mi spuna mai multe despre uleiul asta, si nu numai, despre produsele lor.... Cu zambetul pe buze... Offline #2 2008-03-18 20:38:09
Re: foloseste cineva produse hemel????eu am ceva masca de fatza ...un rimel un luciu de buze si o crema de maini ...ce am eu is foarte bune ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2008-03-18 20:39:21
Re: foloseste cineva produse hemel????eu am ulei pt bebelusi expect the worst , hope for the best! Offline #4 2008-03-18 20:41:01
Re: foloseste cineva produse hemel????dai pe pielea umeda si dupa dai cu ulei k cica nu au apa si deaia tre sa fie umeda. io am multe produse, am inteles k e f bun asta anticelulitic, k pe fundu meu nu prea l-am testat k nu am rbdare http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-18 21:08:03
Re: foloseste cineva produse hemel????efortul e recomandat la oate produsele anticlulitice.mie deja mi s-a luat de toate cremele,scrie sa faci efort sa poti sa slabesti si sa crezi ca e de la crema lor. expect the worst , hope for the best! Offline #8 2008-03-18 21:47:15
Re: foloseste cineva produse hemel????eu am avut un ulei cu citrice de la hemel...mai am putin. l-am primit cadou de la o prietena,k nu-i placea cum miroase. dar mie imi place e super i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #9 2008-03-19 07:59:52
Re: foloseste cineva produse hemel????
asta cam asa e. mie mi se par o mare tzeapa Offline #10 2008-03-19 08:26:37
Re: foloseste cineva produse hemel????
faci si putin masaj si dupa daca faci sport parte transpiri mai repede. mie asa mi se pare http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|