|
Nu esti logat.
Lipsa ciclu...dar .....lipsa sarcina...#1 2008-03-18 15:54:57
Lipsa ciclu...dar .....lipsa sarcina...Buna fetelor. Ma numesc Georgiana si sunt noua pe situl acesta. Azi am fost la medicul ginecolog din cauza ca nu mi-a venit ciclul si sincer m-am cam speriat:f?rbryllad:......luna trecuta a venit cu o intarziere de aproximativ 6 zile,,,,,,dar surpriza si aici....nu sunt insarcinata...am facut si eco si test de sarcina...dar problema e ca sunt cam umflata in burta......si apropo ... imi poate da cineva detalii despre d-na dr. Vele Irina???,,,de la Filantropia ... am fost la cebinetul particular Nicol, lucreaza si acolo..deci .. cam asta e prob mea..ca sa mai zic va pup si astept pareri/sugestii..:) Offline #2 2008-03-18 15:59:02
Re: Lipsa ciclu...dar .....lipsa sarcina...si dr nu a zis nimic legat de asta? mami de minuni Offline #3 2008-03-18 16:34:09
Re: Lipsa ciclu...dar .....lipsa sarcina...Mi-a dat un tratament cu ovule ca am o scurgere ..si dupa sa revin posibil sa am o dereglare hormonala..a zis ca dupa aceea o sa fac nishte analize Offline #4 2008-03-18 16:34:50
Re: Lipsa ciclu...dar .....lipsa sarcina...mergi dupa atunci cum a zis. ma gandeam ca ti-a facut vreo echografie, ceva. mami de minuni Offline #5 2008-03-19 14:39:07
Re: Lipsa ciclu...dar .....lipsa sarcina...Am facut un test de sarcina si rezultatul a fost negativ, dupa care am fost la ginecolog pt. absenta menstrei din luna martie (dupa oprire anticonceptionale in luna februarie, dupa 16 ani de administrare continua) si mi s-a spus ca am uterul si ovarele f. mici din cauza pauzei la care au fost supuse atata timp, apoi sa astept inca vreo 4-5 zile si daca nu imi vine sa iau ORGAMETRIL timp de 5 zile (2x2/zi). Dupa cat timp va veni menstra in acest caz? Sunt protejata in perioada asta de o eventuala sarcina fara alte mijloace contraceptive? Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-19 14:52:51
Re: Lipsa ciclu...dar .....lipsa sarcina...va veni la cateva zile de la terminarea trat...si protejeaza te cu prezervativ... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|