homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lipsa ciclu...dar .....lipsa sarcina...

#1 2008-03-18 15:54:57

_Georgiana
Membru
Inregistrat: 2008-03-18

Lipsa ciclu...dar .....lipsa sarcina...

Buna fetelor. Ma numesc Georgiana si sunt noua pe situl acesta. Azi am fost la medicul ginecolog din cauza ca nu mi-a venit ciclul si sincer m-am cam speriat:f?rbryllad:......luna trecuta a venit cu o intarziere de aproximativ 6 zile,,,,,,dar surpriza si aici....nu sunt insarcinata...am facut si eco si test de sarcina...dar problema e ca sunt cam umflata in burta......si apropo ... imi poate da cineva detalii  despre d-na dr. Vele Irina???,,,de la Filantropia ... am fost la cebinetul particular Nicol, lucreaza si acolo..deci .. cam asta e prob mea..ca sa mai zic va pup si astept pareri/sugestii..:)

#2 2008-03-18 15:59:02

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Lipsa ciclu...dar .....lipsa sarcina...

si dr nu a zis nimic legat de asta?

mami de minuni hjarta

#3 2008-03-18 16:34:09

_Georgiana
Membru
Inregistrat: 2008-03-18

Mi-a dat un tratament cu ovule ca am o scurgere ..si dupa sa revin posibil sa am o dereglare hormonala..a zis ca dupa aceea o sa fac nishte analize

#4 2008-03-18 16:34:50

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

mergi dupa atunci cum a zis. ma gandeam ca ti-a facut vreo echografie, ceva.

mami de minuni hjarta

#5 2008-03-19 14:39:07

flaviana
Full member
Inregistrat: 2008-02-16

Am facut un test de sarcina si rezultatul a fost negativ, dupa care am fost la ginecolog pt. absenta menstrei din luna martie (dupa oprire anticonceptionale in luna februarie, dupa 16 ani de administrare continua) si mi s-a spus ca am uterul si ovarele f. mici din cauza pauzei la care au fost supuse atata timp, apoi sa astept inca vreo 4-5 zile si daca nu imi vine sa iau ORGAMETRIL timp de 5 zile (2x2/zi). Dupa cat timp va veni menstra in acest caz? Sunt protejata in perioada asta de o eventuala sarcina fara alte mijloace contraceptive?

Publicitate

loading...

#6 2008-03-19 14:52:51

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

va veni la cateva zile de la terminarea trat...si protejeaza te cu prezervativ...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.