|
Nu esti logat.
Utrogestan...careva?#1 2008-03-19 17:33:09
utrogestan...careva?Buna! am luat pilula de a doua zi, dupa un accident, in timpul menstruatiei, lucru care a prelungit-o.Acum, dupa o luna de la luarea pastilei, nu mi-a mai venit.Am mers la medic si mi-a dat sa iau utrogestan timp de 5 zile, cate 2 pe zi pentru a-mi declansa menstruatia. Am fost avertizata ca va avea ca efect advers doar starea de somnolenta, insa am avut si ameteli puternice dupa 15 minute de la luarea primei pastile, iar a doua zi....sangerare.Medicul a zis ca nu sunt insarcinata, pentru ca e uterul prea mic, nefacandu-mi nicio ecografie. Stie cineva care sunt cauzele sangerarii, desi nu e menstruatie? Offline #2 2008-03-19 17:46:47
Re: utrogestan...careva?dupa utrogestan sangerarea e mesntra. de ce spui tu ca nu e menstra? mami de minuni Offline #3 2008-03-19 17:50:25
Re: utrogestan...careva?pai..momentan nu mai sangerez...parca s-a oprit... Offline #4 2008-03-19 17:51:42
Re: utrogestan...careva?va reveni mami de minuni Offline #5 2008-03-19 17:59:43
Re: utrogestan...careva?uff sa speram, mersiii mult! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|