|
Nu esti logat.
Am si eu o intrebare...#1 2008-03-19 19:04:04
am si eu o intrebare...Am cautat ceva asemanator dar nu am gasit alte mesaje de genul. Iau Yasmin de 10 luni aproape.. si acum sunt intr`o pauza putin fortata.. am fost plecata si am uitat sa imi cumpar pastilele asa ca fac pauza o luna. Vreau sa le iau in continuare... incep normal in prima zi de ciclu nu? sa fiu sigura... Offline #2 2008-03-19 19:04:52
Re: am si eu o intrebare...da, exact Offline #3 2008-03-19 19:04:58
Re: am si eu o intrebare...da, incepi din 1 zi de menstruatie Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #5 2008-03-19 19:06:18
Re: am si eu o intrebare...cu placere Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|