|
Nu esti logat.
HELP!pls#1 2008-03-19 20:30:14
HELP!plsheloo am o pb... tocmai m-a sunat prietenul meu sa imi spuna ca i-a iesit ceva ca un cos in forma de boaba de fasole pe testicul si ca il manaca ff tare eu ma simt f naspa pt chestia asta pt ca am impresia ca eu sunt devina sua nus am mai avut si pana acum ....rel sexuale neprotejate dar nmus c s-a int cine stie ce poate sa aiba pls help sunt cu moralul la pamant:( Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #2 2008-03-19 20:39:38
Re: HELP!plsse eplieaza acolo? poate e un cosulet.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-19 20:45:06
Re: HELP!plspoate s-a iritat de la lenjerie... mami de minuni Offline #4 2008-03-19 20:52:39
Re: HELP!plsnu se epileaza ... of ce naspa ma simt el poarta boxeri largi tip pant scurti... ce sa zic:( Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #5 2008-03-19 20:55:12
Re: HELP!plssa mearga la un dermatolog mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-19 23:20:59
Re: HELP!plsPai tu ce vina ai? De ce crezi i-ai dat tu ceva?...nu te stresa, sa mearga la dermatolog. Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|