|
Nu esti logat.
Problema cu pastilele sau raceala?#1 2008-03-19 23:50:44
problema cu pastilele sau raceala?buna fetelor. am si eu o mica problema. acum 2 luni, am avut sangerari o luna, care cu tratament au trecut. mi-am schimbat anticonceptionalele, am inceput sa iau Yasmine. asta e a doua luna cand le iau. dupa prima folie am avut o menstruatie foarte abundenta, si aveam uneori dureri de burta si de sani. Offline #2 2008-03-19 23:53:26
Re: problema cu pastilele sau raceala?scrgerea respectiva se numeste spotting si e normal sa o ai in primele 3 luni de la administrare ac. daca persista mia mult de 3 luni trebuie sa mergi la doctor sa iti schimbe ac. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-03-19 23:58:51
Re: problema cu pastilele sau raceala?ceea ce ai tu este o reactie a corpului tau de la ac. si este normal, aceasta reactie poate dura pana la 3 luni, daca dupa 3 luni ea mai apare atunci te duci din nou la medic sa iti schimbe pilulele, din pacate sangerarea poate dura de la 1 zi la mai multe depinde de organism si de cat de repede se obisnuieste. Parerea mea este sa vezi cum va fi si in urmatoarea luna, cum te simti, iar daca aceste reactii se vor inrautati sau vor persista sa mergi la doctor. Si da daca ai terminat folia trebuie sa iti vina. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2008-03-20 00:08:15
Re: problema cu pastilele sau raceala?eu am inteles k deja le ia de 4 luni;a luat primele 2 luni, si acum de 2 luni a trecut pe yasmine le-ai luat la sfatul unui medic de planning, banuiesc, nu? oricum esti deja in a 4-a luna si nu ar mai trebui sa iti apara spotting, desi dupa cum descrii tu, cam asta e.mai asteapta si folia urmatoare si daca tot asa e, mergi sa ti le schimbe.dar nu e motiv de ingrijorare Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-03-20 00:33:22) Offline #5 2008-03-20 00:09:00
Re: problema cu pastilele sau raceala?@adri are numia 2 luni de cand ia yasmin. nu cred ca se pun la socoteala celelalte ac Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-20 00:33:25
Re: problema cu pastilele sau raceala?mie mi se parea ciudat ca in prima luna nu am avut dureri sau spotting,decat niste dureri mici de sani atat. Offline #7 2008-03-20 00:38:37#8 2008-03-20 07:50:22
Re: problema cu pastilele sau raceala?faptul ca aluata inainte alt timp de ac.si a avut spotting nu are nici o legatura,a schimbat contraceptivul se afla in primele 3 luni de acomodare... deci daca si dupa a3a folie mai apare spotting mergi din nou la medic... cat despre crescutul sanilor depinde de la organism la organism este foarte bine ca reduci tigarile... si rezolva si cu rana aia pe col VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|