homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prea stresata

#1 2008-03-20 10:33:46

nu mai stiu
Membru
Inregistrat: 2008-03-20

prea stresata

deci nush nici cum sa zic eu stiu ca e de ras...uneori si mie imi vine sa rad de mine dar sunt noptzi in care nu dorm.....nush eu cred ca am luat-o razna......acuma 2 luni si ceva eu si prietenul meu ne-am jucat stitzi voi......binenteles ca nu credeam un fantasme si povesti dinalea cu din joculetze dinastea potzi ramne insarcinata ....pana am citit toate prostiile pe net ...pe diferite forumuri....si sunt sigura ca e autosugestie pt ca din ziua aia cand am citit ma cam doare stomacul si spatele si mi-e si rau ..........bine chiar dak cred ca sunt nebuna mi-am facut si test de sarcina,a iesit negativ.....a mi-a venit si ciclul normal pot sa zic....poate mai putzin cantitativ......si nush d c sunt asa stresata ca doar am citit peste tot de toate metodele contraceptive de felul in care ramai insarcinata.....adik na suntem in sec 21....nu-s chiar asa dezinformata.......dar va rog spunetzi-mi ca nu pot fi insarcinata........mereu am fost ingrozita de avorturi si chestiile astea si crek deaia am cam luat-o razna......sper ca nu v-am plictisit.....si sper sa nu radetzi prea tare de mine grater

#2 2008-03-20 10:34:36

persifona
Vizitator

Re: prea stresata

Calmeaza-te si constientizeaza ca nu ai cum sa fii insarcinata, doar iti faci rau singura asa sad

#3 2008-03-20 10:36:06

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ti-a venit ciclul insarcinata nu esti.... adevarat sunt sanse daca ejaculeaza in apropierea vaginului dar nu cred ca este cazul tau wink si ca sa stai de acum linistita poate nu strica sa isi puna un prez.si cand va jucati wink

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-03-20 15:51:48

minimoni
Full member
Inregistrat: 2007-12-28

ar fi bine daca ar ramane insarcinate femeile care-si doresc copii prin autosugestie...eu as fi cea mai fericita si cred ca mi s-ar mai alatura vreo 3 prietene de pe forum

ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.