homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize-2

#20 2008-03-19 22:13:55

miss_annais
New member
Inregistrat: 2008-02-26

Re: analize

da...adica daca asa mi-a iesit...nu cred ca e ceva imposibil....sa fie papanicolau 1 in conditiile existentei unei rani

#21 2008-03-20 07:53:12

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

greu de crezut daca ai papanicolau I  esti sanatoasa nu ai nimic un astfel de papanicolau arata absenta unei rani....refa papanicolaul...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#22 2008-03-20 10:46:32

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

evilpink a scris:

greu de crezut daca ai papanicolau I  esti sanatoasa nu ai nimic un astfel de papanicolau arata absenta unei rani....refa papanicolaul...

si eu ma gandeam la fel....stiu ca papanicolau 1 inseamna col curat fara nici un fel de leziune, nici macar inflamatie roll

baby Dragos hjarta rugaciune

#23 2008-03-20 11:35:40

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

clasele papanicolau se refera la modificarile celulelor normale.
cls. 1 -  celule normale
cls. 2 - celule cu modificari atipice benigne (celule epiteliale cu modificari de natura inflamatorie, PMN, limfocite, histiocite, etc)
cls. 3 -  citologie sugestiva, dar neconcludenta pentru malignitate (frotiu suspect)
cls.4 -  citologie puternic sugestiva pentru malignitate (prezente celule tumorale maligne in numar redus)
cls.5 -  citologie concludenta pentru malignitate (prezente celule maligne in placarde)

asta inseamna ca poate exista o rana la nivelul colului uterin si fara modificari celulrae, infectie prezenta, etc.

mami de minuni hjarta

#24 2008-03-20 20:17:08

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

eu_vreau a scris:

clasele papanicolau se refera la modificarile celulelor normale.
cls. 1 -  celule normale
cls. 2 - celule cu modificari atipice benigne (celule epiteliale cu modificari de natura inflamatorie, PMN, limfocite, histiocite, etc)
cls. 3 -  citologie sugestiva, dar neconcludenta pentru malignitate (frotiu suspect)
cls.4 -  citologie puternic sugestiva pentru malignitate (prezente celule tumorale maligne in numar redus)
cls.5 -  citologie concludenta pentru malignitate (prezente celule maligne in placarde)

asta inseamna ca poate exista o rana la nivelul colului uterin si fara modificari celulrae, infectie prezenta, etc.

pai rana pe col nu este egala cu 'celule cu modificari atipice benigne (celule epiteliale cu modificari de natura inflamatorie, PMN, limfocite, histiocite, etc)' ?

baby Dragos hjarta rugaciune

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.