|
Nu esti logat.
Skin#1 2008-03-20 22:52:49
skinDe cateva zile mi-au iesit(cred k de la ras )niste buitze pe fatza kre ma tot suparau si m-am scarpinat la ele si s-au facut nashpa:( imi puteti recomanda si mie un unguent care sa cicatrizeze sau ceva pentru un ten uscat(mi sa fac niste cojite dupa ce dau q apa)?credeti k raman cicatrici dak am tot umblat la ele? Iubirea nu este un targ:"te iubesc pentru ca ma iubesti"...este o certitudine"te iubesc pentru k te iubesc" Offline #2 2008-03-20 22:53:58
Re: skinnu avem ce sa ti recomandam ca nu stim ce ai...n ai cum face bubite de la ras...asa ca mergi la dermatolog...si nu lemai bazai... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-03-20 22:56:12
Re: skinincearca sa te dai cu unguent de galbenele pe ele #4 2008-03-20 22:56:33
Re: skinba da...se pot face...si al meu facea asa mai ales ca are pielea sensibila si se barbierea mai rar...daca te-ai barbieri mai des nu ai mai face. fara sa dai cu nimic si fara sa mai pui mana intr-o zi ar trebui sa dispara...ai pielea sensibila si trebuie sa gasesti un balsam potrivit si nu aftershave. ceva fara alcool. nu ar trebui sa ramana semne mami de minuni Offline #5 2008-03-20 22:56:59
Re: skinba daaaa....de la ras sun k m-am ciupit cu lama in cateva zone si s-au facut cojitze pe care m-a mancat undeva sa le zgamai... Iubirea nu este un targ:"te iubesc pentru ca ma iubesti"...este o certitudine"te iubesc pentru k te iubesc" Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-20 22:59:18
Re: skinse vede ca e tarziu...eu am inteles ca e de la ras= oricum o vizita macar la medicul de familie n ar strica... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-03-20 23:05:35
Re: skin)sry...faza este k ma port in mare parte cu barba...adik ma rad km la 5 zile si duminica ma duceam la "mandra"si stiu k o cam incomodeaza desi nu spune....si-n graba m-am taiat de cateva ori(desi nu inteleg cum pt k e destul de greu sa te tai cu aparatele de unica folosinta)!a zis mama ca ma leaga de maini dak mai pun un deget pe acolo....si aq rod alune si innod la tigari de nervi ptr ca ma mananca rau de tot obrazul(cred k e si reactia unguentului) Iubirea nu este un targ:"te iubesc pentru ca ma iubesti"...este o certitudine"te iubesc pentru k te iubesc" Offline #8 2008-03-20 23:06:48
Re: skinspala te cu ceai de musetel...si da te cu crema de galbenele...si maine mg la medicul de familie...sa ti dea ceva... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-03-20 23:10:36
Re: skinauuu tocmai maine???am o zi infernala:scoala de la 7:30 AM...ies la 2:30 si pe urma am 2 ore de legislatie care le inkei q 2 ore de conducere!sper sa treaca cu unguentul acela plus ce mi-a zis crys_ty_na(merci mult pt sfaturi)fara docorei:D Iubirea nu este un targ:"te iubesc pentru ca ma iubesti"...este o certitudine"te iubesc pentru k te iubesc" Offline #10 2008-03-20 23:40:54
Re: skincu placere...si poti incerca si cutaden pt cicatrizare...si fa ti timp sa ajungi cat mai curand happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-03-21 07:00:47
Re: skin
si eu asa am citit ..ca sunt de la Offline #12 2008-03-21 08:36:00
Re: skindap si al meu face.... acum i-am cumparat o crema de la Nivea sper sa fie buna pe el crema de galbenele nu il ajuta... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-03-21 09:51:30
Re: skinal meu pana nu o inceput sa dea blana zilnic jos nicio crema nu il ajuta...si ustura si gadila si tot...las' ca trece pana duminica mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|