homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cancer de col uterin!!

#1 2008-03-20 19:16:05

@ngel@
New member
Inregistrat: 2007-08-16

cancer de col uterin!!

as dori sa stiu mai multe informatii despre cancerul de col uterin si despre testul papanicolau.cand trebuie facut acesta?am inteles ca la 3 trei ani de la inceperea vietii sexuale si mi se pare un pic ciudat.este adevarat?va rog dati-mi mai multe informatii.multumesc anticipat!

#2 2008-03-20 19:25:49

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: cancer de col uterin!!

testul papanicoalu se face incepand cu inceperea vietii sexuale. aici ai mai multe detalii http://forum.anticonceptionale.ro/t1483 … olau.html.
despre cancerul de col gasesti informatii f multe pe google.

mami de minuni hjarta

#3 2008-03-21 09:22:56

@ngel@
New member
Inregistrat: 2007-08-16

cancerul de col uterin se transmite sexual?daca da cum se manifesta la barbati?

#4 2008-03-21 09:26:29

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

:f?rv?nad: :f?rv?nad: :f?rv?nad:

se face nu se tramsmite.... iar barbatii nu au col uterin asa ca nu pot sa faca un astfel de cancer....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-03-21 11:14:23

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

evilpink a scris:

se face nu se tramsmite.... iar barbatii nu au col uterin asa ca nu pot sa faca un astfel de cancer....

cum nu? ma bulversezi... pot sa faca... li se umfla vinisoara aia de sub penis, si fac puroi mult in colul uterin. Si li se suprainfecteza uterul si trompetele uterine.
Mi-am adus aminte de o colega... grecoaica. La urologie au pus-o sa palpeze prostata unei cucoane. Si prin nu-stiu-ce procedeu miraculos (nu, tuseul rectal nu e miraculos), a si gasit-o lol Era studenta la medicina, totusi... si tu ai pretentii de la duduia Angela?

Angela... niciun fel de cancer nu se transmite pe cale sexuala... nici pe alte cai. Pur si simplu nu se transmite.

Publicitate

loading...

#6 2008-03-21 11:16:30

o'hara
Platinum member

rotfl

mami de minuni hjarta

#7 2008-03-21 11:17:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

leo rotfl
cred ca despre HPV voia ea sa intrebe cumva... pe acolo...

#8 2008-03-21 12:45:20

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Sau poate vroia sa stie daca se transmite de la femeie la femeie... big_smile

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#9 2008-03-21 14:03:57

corinutza22
Full member
De la: timisoara
Inregistrat: 2008-02-19

Leo a scris:

evilpink a scris:

cum nu? ma bulversezi... pot sa faca... li se umfla vinisoara aia de sub penis, si fac puroi mult in colul uterin. Si li se suprainfecteza uterul si trompetele uterine.
Mi-am adus aminte de o colega... grecoaica. La urologie au pus-o sa palpeze prostata unei cucoane. Si prin nu-stiu-ce procedeu miraculos (nu, tuseul rectal nu e miraculos), a si gasit-o lol Era studenta la medicina, totusi... si tu ai pretentii de la duduia Angela?

Angela... niciun fel de cancer nu se transmite pe cale sexuala... nici pe alte cai. Pur si simplu nu se transmite.

da..dar se transmite virusul human papilloma..nu?care cauzeaza de multe ori cancerul de col uterin...si din cate ma inteles destul d emulti barbati au la un moment dat probleme de la el(virusul) cu prostata..este adevarat?

#10 2008-03-21 14:26:07

o'hara
Platinum member

prostata? partea asta chiar nu o cunosc...

mami de minuni hjarta

#11 2008-03-21 14:31:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

am citit si eu undeva ca s ar putea sa fie un factor (printre multe altele)...dar din cate am inteles...inca se cerceteaza...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.