homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scoala De Stewardese-2

#20 2008-03-20 19:45:05

persifona
Vizitator

Re: Scoala De Stewardese

Pai mai sunt.. dar Cambridgeul e sfant smile

#21 2008-03-20 19:47:18

Paws
Sr. member
De la: everywhere and nowhere
Inregistrat: 2008-02-28

offtopic eu stiam k Toefl e mai bun, mai apreciat, fiindk trebuie s il repeti l 3ani si astfel esti nevoit s iti improspatezi cunostiintele tongue

Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !

#22 2008-03-20 19:51:23

persifona
Vizitator

Da da ce faci daca il dai acum, n-ai nevoie de el 3 ani si pe urma trebuie sa-l refaci?
Eu nu le am cu engleza, in schimb am DELE-ul la spaniola, care-i cam acelasi drac.. si asta e marele avantaj al lui ca e pt toata viata. O fi mai apreciat, da si sa stai sa-l dai din 3 in 3 ani.. alti bani, alta distractie, vorba aia..

#23 2008-03-20 19:56:12

Paws
Sr. member

stiu asta, dar pt angajatori conteaza mai mult Toefl ... k inseamna k mereu inv pt asta tongue c nivel ai l DELE, k vreau si eu sa-l dau big_smile

Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !

#24 2008-03-20 20:08:58

persifona
Vizitator

Intermediarul, l-am dat acum 3 ani cand credeam ca o sa urmez o alta facultate. Si o sa dau si superiorul imediat ce o sa am timp sa mai invat smile

Publicitate

loading...

#25 2008-03-21 00:39:51

celeste
New member
Inregistrat: 2007-12-03

Paws a scris:

celeste a scris:

cu engleza se descurca bine,are chiar certificat de traducator

scz d offtpic, dar cum a obtinut certificatul d traducator? k eu am facut limbi straine, engleza avansati si nu am niciun atestat, nik (doar cei d l bilingvi au atestat si au facut aceleasi notiuni) si as vrea s fac un curs sau cv care s ateste notiunile mele, k fara hartii nu te baga nimeni in seama sad

a facut liceul cu specializarea socio-uman ,engleza intensiv,la sfarsit i s-a dat un certificat de competenta lingvistica ..echivalentul unui traducator de gradul 1.asta inseamna ca poti lucra lejer in cadrul unei firme mici sau ca ghid etc.daca vrei sa faci traduceri autorizate iti trebuie facultatea de limbi straine(aia in care doresti sa te specializezi)

#26 2008-03-21 07:42:37

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

mie cand mi s-a propus sa ma duc la studii in strainatate mi s-a cerut Toefl .....

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#27 2008-03-21 22:45:13

Paws
Sr. member

ms celeste smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.