|
Nu esti logat.
Cine ma ajuta si pe minee ??#1 2008-03-21 17:10:01
cine ma ajuta si pe minee ??fetelor din toate colturile forumului , reuniti-va si ajutati-ma si pe mine. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2008-03-21 17:12:33
Re: cine ma ajuta si pe minee ??are mami de minuni Offline #3 2008-03-21 17:13:19
Re: cine ma ajuta si pe minee ??da ce's aia? "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #4 2008-03-21 17:14:50
Re: cine ma ajuta si pe minee ??sunt niste conservanti idioti din familia parabenului care sunt daunatori .. am cautat peste tot creme fara parabeni si sunt foarten putine existente pe piata. dar imi plac astea de la avon cum miros "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #5 2008-03-21 17:20:51
Re: cine ma ajuta si pe minee ??aoleu, pai la avon cauti tu chestii fara parabeni ? Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-22 11:16:32
Re: cine ma ajuta si pe minee ??deci primul lucruc are l-am facut dupa ce am citit asta m-am dus sa vad daca crema mea are asa ceva.....guess what are...e de la nivea:-S.se pare ca trebuie sa schimb crema iar... Ultima oara a fost editat de lara205 (2008-03-22 11:18:19) Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|