|
Nu esti logat.
Infectie polimicrobiana#1 2008-03-21 21:11:17
infectie polimicrobianafetelor mi-am facut testul papanicolau si mi-a reiesit ca am o infectie polimicrobiana , pana ajung la doctor imi puteti spune si mie ce inseamna k stau ca pe ace ... e ceva grav ?? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2008-03-21 21:26:05
Re: infectie polimicrobianae o infectie cu mai multi germeni. nu putem sti mai multe detalii atata timp cat nu stim care sunt germenii. mami de minuni Offline #3 2008-03-21 23:53:00
Re: infectie polimicrobianadar poate fii ceva grav ? eu nu am niciun simptom mancarime usturime dureri etc "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2008-03-22 09:37:44
Re: infectie polimicrobiananu avem de unde sti daca e grav pana nu stim care sunt germenii, nu? mami de minuni Offline #5 2008-03-22 12:55:15
Re: infectie polimicrobianaok ... "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|