|
Nu esti logat.
Administrarea anticonceptionalelor#1 2008-03-21 02:02:38
administrarea anticonceptionalelorCe se intampla daca in loc de 7 zile de pauza, am facut pauza doar 6 zile, deci am inceput sa iau pastile cu o zi mai repede, cum ma va afecta? Offline #2 2008-03-21 02:04:27
Re: administrarea anticonceptionalelordoar ai scurtat pauza. nu cred ca se intampla nimic stai linistita. eu zic ca esti protejata si nu trebuie protectie suplimentara. asteapta sa vezi ce mai zic si fetele poate gresesc Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-03-21 06:51:00
Re: administrarea anticonceptionalelornu cred ca sunt probleme nici eu Offline #4 2008-03-21 06:53:57
Re: administrarea anticonceptionalelorprotectie suplimentara doar daca maresti pauza..asa nu e nici o problema..nu te va afecta cu nimic.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #5 2008-03-22 14:09:32
Re: administrarea anticonceptionalelorscuze ca am postat aici..dar am nevoie de un rasp urgent..aseara am facut sex anal cu iubita mea si mi-am dat drumu in ea...ce riscuri sunt sa ramana insarcinata?sau sa aiba vreo problema?plss ast rasp urgent ca mi-e teama sa nu fi comis cva:( Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-22 14:11:01
Re: administrarea anticonceptionalelorla sex anal nu se ramane insarcinata. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #7 2008-03-22 14:12:48
Re: administrarea anticonceptionalelor
insarcinata nu ramane.... Offline #8 2008-03-22 14:14:02
Re: administrarea anticonceptionalelornuj ma gadeam sa nu se fi scurs si in vagin dupa ce mi-am dat drumu... daca nu se pune probl de saricina,atunci la ce riscuri m-am supus cand am facut sex anal neprotejat? Offline #9 2008-03-22 15:20:33
Re: administrarea anticonceptionalelorinfectii in principiu... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|