|
Nu esti logat.
Colpocervicita#1 2008-03-20 20:28:34
colpocervicitaam facut testul papanicolau,mi s-a spus ca nu am nimic doar o inflamatie.am primit tratament ciprofloxacin,betadin si cerviron.nu simt nimic,nu ma doare nimic,nu am sangerari,ciclu normal si nu stiu ce sa cred.este ceva serios sau chiar numai o inflamatie si de la tratament o sa imi treaca?va rog frumos sa ma ajutati,sa imi explicati ca nu prea inteleg.pe diagnostic,mi s-a scris colpocervicita.astept raspuns.va multumesc. Offline #2 2008-03-20 20:29:23
Re: colpocervicitanu e nimic grav urmeaza tratamentul si o sa foe ok.... nu trebuie s ate doara ceva anume VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-20 20:29:54
Re: colpocervicitae o inflamatie si de la tratament o sa treaca Offline #4 2008-03-23 15:10:31
Re: colpocervicitava rog sa mi scrietiexplicat ce inseamna colpocervicita va rog multumesc Offline #5 2008-03-23 17:05:12
Re: colpocervicitainflamatie a colului uterin mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|