|
Nu esti logat.
Buna!!I'm back-2#20 2008-03-21 07:13:09
Re: buna!!I'm backeu zic sa stai cuminte,sa il lasi in pace,sa incetezi orice planuri,ganduri sau sperante..Nu de alta,dar indiferent de ce te minte el,si cum iti spune ca este relatia cu sotia,tot vei ramane doar "c**** care i'a spart casnicia",in cazul in care lucrurile mai evolueaza. Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-21 07:15:18) Offline #21 2008-03-21 07:14:02
Re: buna!!I'm backDeci eu am sot si crede-ma ca stiu care e relatia unei sotii cu sotul ei. Offline #22 2008-03-22 22:28:39
Re: buna!!I'm backsaru`mana pentru toate sfaturile si parerile voastre.Oricum am cam luat deciza sa fim amici nimic mai mult.Stric profesional si amicitie....am mai avut si o discutie ieri seara cu cineva care mi-a cam deschis ochisorii.....mai tare Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #23 2008-03-22 22:38:44
Re: buna!!I'm backcodry iei bataie de la mine. nu inteleg de ce te legi de el? de ce iti faci sperante? de ce ii cauti scuze? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #24 2008-03-22 22:42:08
Re: buna!!I'm backserios codynna, nu te lasa impresionata de un simplu sms trimis inapoi , cu siguranta era singur atunci , ma indoiesc ca era si nevasta-sa langa el, esti prea impresionata pt un gest nesimnificativ..... stii cum o sa fie totul codynna? va intalniti o data de doua ori pe sapt. o faceti, dupa care el pleaca in v treaba lui, si tu in treaba ta, va fi un concert, sau ceva mai important in oras , tu cu o pritena sau singura, el cu sotia, nasol moment, si cum am zis si mai devreme chiar nu cunosc pe nimeni care sa-si fi lasat sotia pt amanta, si gandeste-te la alt aspect inaintezi in varsta , vei dori o relatie stabila, care cu siguranta nu va fi cu el, si intalnesti un baiat care iti place, iti va face probleme, tocmai pt ca ai indraznit sa il lasi pt cineva care se potriveste cu tine. Da dea Domnul sa fie bine codynna , dar eu sincer iti spun nu te lega la cap daca nu te doare. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-22 22:45:06#26 2008-03-22 22:45:14
Re: buna!!I'm backpai daca vrea ceva de la tine (sex) mai trebuie sa faca si el cate ceva pt a obtine ce isi doreste,nu?si ca ti-a rasp la sms este o nimica toata pe langa ce ar putea face un astfel de barbat.Asa ca.......meriti mai mult!!! ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #27 2008-03-22 22:59:07
Re: buna!!I'm backnormal ca ti-a raspuns la sms daca spera sa ii asa ceva din toata chestia asta. nu bag mana in foc ca am dreptate, dar cred (80%) ca nu are intentii serioase. poate are nevoie de diversitate, o aventura mica... sa nu cazi in plasa, ar fi pacat sa fii dezamagita ! Offline #28 2008-03-22 23:09:21
Re: buna!!I'm backeu una, sincer, nu l-as mai baga in seama;o fi zicand el k e insurat si nu se intelege bine cu ea-k altel cum sa obtina ceva de la tine? plus k, daca ar fi fost un om serios nu te-ar fi sarutat, nu?asta ar trebui sa iti dea de gandit.daca era serios statea cuminte in banca lui si isi vedea de familie si de sotia lui esti tanara, frumoasa, meriti pe orcine altcineva, decat un om INSURAT Offline #29 2008-03-23 03:12:11
Re: buna!!I'm backnu zice nimeni k nu`i pasa d tine sau k nu ii placi...tocmai k ar vrea ceva cu tine ... #30 2008-03-23 09:40:22
Re: buna!!I'm backcodryna, tu ai ghinionul sa nimeresti in relatii atipice; in primul rand bine ca ai scapat de fostul si ai reusit sa il dai uitarii; in al doilea rand, nasol ca te-ai indragostit de un barbat insurat ... din ce ne-ai povestit, eu inteleg ca este un tip matur, si nu doreste mai mult decat o aventura cu tine nu te supara, dar ptr. tine ar fi mai bine sa nu te mai gandesti ca intre voi 2 ar putea fi o relatie de dragoste; el ti-a zis clar ca e insurat, ca nu vrea sa fie controlat ... imi pare a fi arogant ... adica e un tip matur si stie cum sa se poarte cu cineva mai mic ca si varsta, in functie de situatie; ca te-a ajutat sa treci peste fosta relatie, e ok dar, daca vei continua sa mergi mai departe cu el ... TU ai sa suferi, nu el; tu te-ai implicat sentimental si risti sa te implici si mai mult ... ai grija de tine Ultima oara a fost editat de milana (2008-03-23 09:41:22) Offline #31 2008-03-23 09:57:18
Re: buna!!I'm back
ca i se parea firesc sa iti raspunda nu ca e mort dupa tine... Offline #32 2008-03-23 09:59:33
Re: buna!!I'm backeu cred ca tipul e acum cu sotia lui,la sky,cum ai zis si tu...si se simte f bine !!! Offline #33 2008-03-23 10:24:36
Re: buna!!I'm back
nu confunda o dovada de bun-simt cu una de iubire. Offline #34 2008-03-23 21:48:47
Re: buna!!I'm backBarbatzii in general spun acelasi lucru "cu sotia nu mai merge , o sa divortzez" .. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|