homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help

#1 2008-03-25 20:07:18

Dragutik
New member
Inregistrat: 2007-01-25

help

neutral am facut o mare gafa:box: si nu stiu cum sa o indrept. Unul din prietenii iubitului meu si-a inselat prietena vara trecuta la mare knd eram si eu cu iubitul meu de fatza..Problema vine acum knd ea a descoperit si m-a intrebat..Eu, gura sparta deoarece nu o suport pe tipa aia cu care a inselat-o si mai degraba de prietena lui oficiala sa zic asa( desi asta nu e o scuza) dupa ce  a insistat am cedat si i-am confirmat tipei k prietenul ei a inselat-o. Am vorbit cu ea sa nu ma bage pe mine la mijloc. Am gresit. Si acum se pare k el a aflat k eu am vorbit cu ea .I-a spus prietenului meu si a trebuit sa-l mint si pe el k nu am vorbit cu tipa respectiva. Acum ma simt super nasol si nu stiu ce sa fac sa nu cad prost in fata prietenului lui si mai ales a iubitului. Help pls sad

#2 2008-03-25 20:10:38

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: help

eu cred ca ai facur foarte bine ca i-ai spus adevarul...si nu ai de ce sa cazi prost pt ca nu era "datoria" ta sa acoperi infidelitatea persoanei respective, chiar daca e prietenul iubitului tau. mie nu mi se pare ca ai facut o gafa. din contra...

Ultima oara a fost editat de mika (2008-03-25 20:11:05)

#3 2008-03-25 20:14:53

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Mai..in general e cam aiurea sa te bagi..k nu stii..ei se cearta/ei se impaca..poti sa fi si rau inteleasa...dar in cazul de fata eu zic sa ii spui prietenului tau adevarul..k nu aveai de ce sa o minti pe fata si k i-ai zis..si cu asta basta..nu il minti pe prietenul tau pt ca increderea e cea mai importatnta..recunoaste macar de fata cu el k teoretic nu ar fi trebuit sa zici nimik si gata...incearca sa eviti si sa te certi cu el pt prietenul lui..eu si acum stiu de prieteni si prietene care si-au inselat iubitii/iubitele..si m-am abtinut sa vorbesc wink

#4 2008-03-25 20:15:26

Dragutik
New member

Ma simt prost pt k nu trebuia sa ma bag..trebuia sa-i las sa-si rezolve ei problemele. Si mi-am mintit prietenul pentru k stiu k asta l-ar face sa se simta dezamagit de mine...+ k partea cu parerea prietenilor lui conteaza..cel putin pt mine si nu vreau sa cad prost  in fata lor si a lui neutral

#5 2008-03-25 20:18:00

kimy
Hero member
Site

Mai te cred..dar a gresi e omeneste...vorbeste cu iubitul tau...recunoaste ca ai gresit..e primul pas..te va ierta daca e matur..nu ar fi trebuit sa il minti pe el din capul locului..si vb cu el..prietenii lui sunt importanti intelegem..dar nici tu nu trebuie sa fi mai prejos..se vor rezolva toate...trebuie sa ai tact si sa stii cum sa il abordezi in aceasta discutie pe iubitul tau

Publicitate

loading...

#6 2008-03-25 20:20:42

kimy
Hero member
Site

daca iubitul tau este ok adica stie sa te ierte si sa te apere cum de altfel ar trebui chiar daca ai gresi..dupa ce te va ierta si intelege ar trebui sa iti ia apararea si in fata prietenului/prietenilor lui

#7 2008-03-25 20:31:41

Dragutik
New member

Ms fetelor..mi-e o rusine fata de el acuma.. care nu stiu sa ma abtin...dar ma oftica perosnale astea care nu au alta ocupatie decat sa se bage in relatiile altora ..o sa vorbesc cu el sa vad ce zice...sper sa fie ok ..ms mult

#8 2008-03-25 20:47:07

kimy
Hero member
Site

N-ai pt ce Dragutik..se mai intampla...bafta wink sa ne spui ce si cum smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.