|
Nu esti logat.
Rana pe col si anticonceptionalele#1 2008-03-25 00:09:16
Rana pe col si anticonceptionaleleIn urma examenului ginecologic ...dupa ce am fost diagnosticata cu rana pe col, doctorul nu a vrut sa imi dea anticonceptionale pana nu "cauterizam rana". Eu kiar nu vreau sa fac cauterizarea asta inca ...mai ales ca in decembrie nu o aveam...deci e o rana destul de mica...o voi monitoriza prin consult periodic la min 3 luni dar acum nu vreau. Ce sa fac? Vreau sa iau contraceptive. Ma poate ajuta cineva? Doctoressa ma poti ajuta? Offline #2 2008-03-25 00:10:33
Re: Rana pe col si anticonceptionalelesa mergi sa vb cu un medic de planning...si sa spui medicului sa incercati cu ovule daca rana nu e mare... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-03-25 00:14:04
Re: Rana pe col si anticonceptionalelemi-a zis ca este de marimea unui diametru de tigare slim...mi-a dat niste ovule dar zice k nu sunt sanse sa treaca asa...ori sunt eu incapatanata ...ori ii e lui mai usor pt buzunar si ca metoda sa imi recoamnde asta Ultima oara a fost editat de highbutterfly (2008-03-25 00:15:43) Offline #4 2008-03-25 00:31:46
Re: Rana pe col si anticonceptionaleleinsista cu ovule...caci se poate...si fara spalaturi cu irigator si fara ob uri... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-03-25 14:58:54
Re: Rana pe col si anticonceptionaleleam inteles crys_ty_na ms mult ...inca ceva...l-am intrebat pe domnul dr. in cazul in care nu as avea acea rana ce mi-ar da si a zis harmonette ...mie zilele acestea imi vine ciclul...si as fi vrut sa iau antibebe. Sa astept sa tratez gardnerella? Doctoressa ce parere ai? Un sfat? Multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-25 16:50:58
Re: Rana pe col si anticonceptionalelemai bine ai mg sa vb cu un medic de planningin leg cu anticonceptionalele...si trebuie sa iei in considerare faptul ca pe perioada trat cu ovule nu sunt permise contactele fara prezervativ...si sa tratati amandoi gardnerella... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-03-25 22:05:29
Re: Rana pe col si anticonceptionalele...acu' intreb si eu altceva: in prospect la polygynax ovule ce tre' sa iau eu scrie k nu trebuie folosit prezervativu' in perioada tratamentului ca se poate rupe...deci, cu sau fara???..sau mai bine, abstinenta? Ultima oara a fost editat de lorelei (2008-03-25 22:13:00) Offline #8 2008-03-25 22:06:05#9 2008-03-25 22:08:02
Re: Rana pe col si anticonceptionaleleabstinenta, ca nu vrei sa iaba probleme masculul tau cu ucarica lui. din cate stiu eu, daca sunt interzise contactelesexuala cu prezervativ, sunt interzise si fara prezervativ. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|