|
Nu esti logat.
Micsorare de ovare - Doctoreassa, ajutor#1 2008-03-25 21:39:33
Micsorare de ovare - Doctoreassa, ajutorSalut! Sunt noua pe forumul asta si sper sa ma puteti ajuta. Offline #2 2008-03-25 21:47:33
Re: Micsorare de ovare - Doctoreassa, ajutorSi mai vreau sa mentionez ca nu am nici o infectie - mi-am facut toate analizele si au iesit ok (mai putin Papanicou, d-na doctor a spus sa vin peste cateva luni k a trecut prea putin) Offline #3 2008-03-25 21:49:29
Re: Micsorare de ovare - Doctoreassa, ajutoromelia ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...iti va raspunde doctoressa maine caci dansa e cea mai in masura...sau fetele care stiu.... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-03-25 22:27:10
Re: Micsorare de ovare - Doctoreassa, ajutorendometrul s-a subtiat pot ca echografia de acum a fost facuta intr-o cu totul alta perioada decat atunci a ciclului menstrual. probabil acum esti dupa menstra. mami de minuni Offline #5 2008-03-25 23:32:42
Re: Micsorare de ovare - Doctoreassa, ajutorSunt fix inainte.. nu maine, poimaine ar trebui sa am menstra... Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-25 23:34:20
Re: Micsorare de ovare - Doctoreassa, ajutoratunci posibil e de la pilule si probabil vei avea o menstra scazuta cantitativ. mami de minuni Offline #7 2008-03-25 23:34:28
Re: Micsorare de ovare - Doctoreassa, ajutorpai avand in vedere ca iei de 3 ani anibb nu mi se pare ciudat ca ti este endometrul subtiat...asta e unul din felurile in care actioneaza pilulele... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-03-26 11:38:26
Re: Micsorare de ovare - Doctoreassa, ajutorOmelina, nu inteleg panica....ce daca sunt mai mici ovarele???? nu e nici o problema, oricum, nu sunt ingrozitor de mici... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2008-03-26 12:47:22
Re: Micsorare de ovare - Doctoreassa, ajutorMultumesc frumos, Doctoreassa... m-am mai linistit.. medicul care mi-a facut ecografia mi-aspus ca sunt mult prea mici si ca asta de intampla dupa foarte multi ani de luat anti bebe.. ca nu e normal sa se reduca atat de mult in mai putin de un an. M-am speriat... dar acum mi-a mai venit inima la loc.. ufff... Offline #10 2008-03-26 12:48:45
Re: Micsorare de ovare - Doctoreassa, ajutornu te stresa, serios Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2008-03-26 15:11:53
Re: Micsorare de ovare - Doctoreassa, ajutorDaca ovarele sunt f. mici in urma multor ani de administrat AC, se diminueaza sansele de a ramane insarcinata? Offline #12 2008-03-26 15:13:58
Re: Micsorare de ovare - Doctoreassa, ajutorflaviana, daca iei AC corect, prescrise de un medic de planning, si respecti intocmai anumite "reguli" ca sa zic asa nu se diminueaza sansele de a ramane insarcinata Offline #13 2008-03-26 15:17:37
Re: Micsorare de ovare - Doctoreassa, ajutorScuze, eu voiam sa fiu mai sigura ca am sanse MICI de a ramane insarcinata, de aceea am intrebat... Offline #14 2008-03-27 13:59:47
Re: Micsorare de ovare - Doctoreassa, ajutor
cit timp iei anticonceptionalele corect ai sanse zero sa ramii gravida Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|