homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce mai pot face?-2

#20 2008-03-27 15:22:08

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

Re: ce mai pot face?

am revenit...pe ea hmm..ma enerveaza atitudinea ei fata de mine superioritatea pe care o arata fata de mine,cand am fost ultima oara in oras tipa a venit cu comanda si a intrebat sucu cui il dau?si a raspuns ea cu ,,lu aia'' adik ,,ei''....si sincera sa fiu chiar nu stiu,ca doar nu vorbesc cu ea..dar are niste gesturi aiurea plus ca ma copiaza mereu,ce fac eu cu pr meu sau cum vorbesc face si ea...se baga mereu knd vorbesc cu el,sa ne ajute cik...ma rog...nu e genul de fata cu care as sta de vorba si numai cu ea mi s'a intamplat asta...de felul meu sunt foarte sociabila dar cu ea nu pot...am si eu pitici pe creier sau poate chiar uriasi am incercat sa mai aplanez situatia sa stau de vorba sa ma port mai frumos dar nu pot,si k sa dau un raspuns  lui girlish nu nu am discutat cu el edspre asta probabil vom vorbi maine...dar imi e cam frica..oricum joc totul pe o carte ce o fi o fi..cu dumnezeu inainte!numai suport situatia asta,simt ca cedez...

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#21 2008-03-27 20:24:03

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

dulcinika007 a scris:

cand vin la ei si salut aia imi rasp la salut fratesu nu...

eu i-as spune prietenului meu atunci, de fatza cu frac-su "draga, de ce n-ai zis ca fratele tau nu mai are voce? ca ii luam pastile de la farmacie".

Nobody home

#22 2008-03-27 20:31:28

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

asa asa nashira si eu merg pe acelasi principiu

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#23 2008-03-27 20:48:16

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

eh... unele fete sunt mici. trebuie sa le invatam noi cum e cu ironia asta "subtila" lol

Nobody home

#24 2008-03-27 21:26:48

dulcinika007
Sr. member

doar ce am venit de la el...poimaine vorbesc cu el despre aspectul asta.dar v'am spus fetili k in fata lu fratesu nu am niuciun cuvant.am avut o data o discutie cu el despre fratesu in care el imi pov despre el k e mereu rasfatat ca simte deferentele pe care ai lor le face intre ei.si knd mi'am spus si eu parerea in leg cu fratesu  a fost haos..,,cum poti sa zici tu asta despre fratemiu'' si de atunci nu m'ai zic nimic despre el ca se supara.sincer,ma simt mai slaba in fiecare zi si cred ca relatia mea cu el se duce pe apa sambetei.dumicina am iesit si i'am zis sa merfem sa bem un suc sa vedem meciul:P si dupaia ne intoarcem cu taxi acasa...a zis ca nu are bani ca are sa plateasca nush ce,etc....cand am ajuns la jumatatea drumului il suna fratesu k dete gol nush cine...si imi zice hai sa luam un taxi k ma asteapta cu mancarea...am ramas perplexa adik dak iti zic eu nu vrei dak te suna ala tu imi bagi pretexte ca te duci sa mananci....viata e de kkt...hate my life:(((smile(((smile(((macar voi ma intelegeti:*pusspusspuss

Publicitate

loading...

#25 2008-03-27 21:40:55

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu nu inteleg...e mai importanta frate'su decat tine?? neutral eu ii spun orice despre frate'su,sora'sa si nu zice nimic,e parerea mea si mi-o respecta.face in asa fel incat sa ne impace pe amandoi.

expect the worst , hope for the best!

#26 2008-03-27 21:46:10

dulcinika007
Sr. member

sunt multe de spus despre el...domne bine k existati k asa nu stiu cui ma mai descarcam si eu...anul trecut de sf dumitru fratesu si'a chemat prietenii in oras...si cine credeti k a platit?au mancat au baut s'au distrat plus taxiuri dus intors...da prietenul meu doar ce luase banii si a platit toata consumatia...peste o saptamana era ziua lui(a pr meu)...si se plangea la mine k e un prost ca numai are bani sa ne cheme la un suc,etc...si proasta de mine ce a facut?banii de la pregatire mi i'am oprit si i'am dat lui si ce mai aveam strans...se adunasera cat de cat incat a avut baiatu' bani sa'si faca ziua de nastere.dar oricum se uita astea iar dak as face referire la asta cred ca s'ar supara si mi'ar reprosa k ii strig ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.