|
Nu esti logat.
Rezultat detectie ADN-hpv?#1 2008-03-27 16:40:34
Rezultat detectie ADN-hpv?Buna tuturor! multa sanatate! Offline #2 2008-03-27 16:42:34
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?atat scria " Valori in afara limitelor admise pentru varsta si sexul respectiv"? nu dadea si valorile? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-03-27 16:47:05
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?am impresia ca mai era cineva pe site cu un rezultat asemanator. singurul lucru pe care il poti face este sa mergi la dr. sa iti citeasca exact ce este acolo. Offline #4 2008-03-27 17:34:14
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?Valori normale 0-1 negativ (probabil intre 0 si1), pt. ambele. adica pt. risc scazut 0,23 negativ, si pt. risc crescut 0,70 negativ. multa sanatate! Offline #5 2008-03-27 17:40:13
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?si eu as fi tentata sa zic ca e ok...mai bine asteapta pana mergi la medic...nu trage cocluzii pripite... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-27 17:51:38
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?oricum la c2/c3 poate ar fi indicat sa faci o colposcopie mami de minuni Offline #7 2008-03-27 18:33:30
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?Multumesc mult pt.raspunsurile prompte. multa sanatate! Offline #8 2008-03-27 18:49:52
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?cervigid e tratamnet pt rani mami de minuni Offline #9 2008-03-27 18:51:11
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?se poate sa treaca cu ovule .dupa ce termini tratamentul fa o colposcopie e chiar indicata in cazul tau VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-03-27 19:10:42
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?multumesc inca o data, si am sa ma programez pt. colposcopie. multa sanatate! Offline #11 2008-03-27 21:55:20
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?M-am lamurit, cu textul respectiv. Si rezultatul e bun, adica la valori normale, nu este incadrat rezultatul in chenar gri, iar daca ar fi , ar insemna ca "valorile sunt in afara limitelor admise pt. varsta si sexul respectiv" adica n-ar fi bun rezultatul, asta este explicatia chenarului gri ingrosat. multa sanatate! Offline #12 2008-03-27 22:05:36
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?te ador maty! si pe eu_vreau ca mi-a aratat ce ai zis tu aici. eu am primit niste rezultate prin fax si nu vedeam si chenarul de langa aceasta propozitie care ne-a dat batai de cap. Offline #13 2008-03-27 22:06:58
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?mami de minuni Offline #14 2008-03-27 23:26:18
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?cu multa placere! multa sanatate! Offline #15 2008-03-28 00:19:57
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?buna tuturor.bineinteles, am si eu o mica problema.in urma cu 2 ani am fost la primul meu control (21 anisori) si mi-a spus respectiva doctorita ca am hpv, imi aparuse pe vulve niste condiloame.am facut facut tratament cu condyline, prietenul meu de la vremea respectiva s-a prezentat si el la la un dermato-verenolog, acelasi diagnostic in mare parte, acelasi tratament.toate bune si frumoase ca mi-au disparut acele bubite. paralel ma lupt si cu o candidoza gasita tot atunci.cum am simtit eu ca aceea doctorita nu-si da interesu, adik dupa un an de tratament tot recidiva, m-am gandit sa ma duc pentru o a 2-a opinie.si cum prietenul meu actual are abonament la medicover si am fost pe acolo cu el mi s-a parut ok si mi-am facut programare.am prezentat trecutul meu cu tot cu retete si analize, sa precizez ca doctorita a ramas socata ca am fost diagnostica de hpv fara un test papanicolau.asa ca am facut testul care a iesit perfect si apoi am facut si un hpv-adn care spre uimirea mea a iesit "nedetectabil".acum eu nu prea inteleg, asta inseamna ca nu am hpv?si daca da, din cate stiti voi sau ati mai auzit care sunt sansele ca rezultatul sa fie eronat venit de la synevo?! I'm a slow walker, but I never walk back. (Abraham Lincoln) Offline #16 2008-03-28 00:22:57
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?va multumesc anticipat pentru orice lamuriri puteti aduce problemei mele, pupici I'm a slow walker, but I never walk back. (Abraham Lincoln) Offline #17 2008-03-28 00:45:19
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?d_otilia ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...intradevar e ciudat cazul tau...iubitul tau avea si el ceva semne...negi...cand a mers la dermatolog? happy with him...inlove with him... Offline #18 2008-03-28 07:33:08
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?nededectabil adica negativ banuiesc.daca ai posibilitate si te indoiesti de rezultatul testului adn mai poti sa faci unul dar nu cred ca este cazul... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2008-03-28 11:16:32
Re: Rezultat detectie ADN-hpv?totusi leziunile pt care ai mers atunci la dr sa nu fi fost condiloame? posibil... mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|