homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretia vaginala!

#1 2008-03-27 22:09:13

Aslin
Membru
Inregistrat: 2007-12-06

Secretia vaginala!

Am observat o problema in seara asta la dus ....am o secretie vaginala...sub forma de puncte...destul de maricele(asemanatoare boabelor de orez)...care la spargere sunt grase......nu miros.....si sunt albe. Ce credeti ca ar [putea fi...am cautat pe internet si nu am gasit nimik asemanator cu chestia asta.

Mai am o intrebare.....azi am cumparat Marvelon 21....problema este ca eu inainte foloseam Marvelon 28...este vreo diferenta?....Poate afecta cu ceva...farmacista mi-a spus ca nu este nici o diferenta intre ele....sad

#2 2008-03-27 22:11:25

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: Secretia vaginala!

la a 2a intrebare iti raspund eu... nu e nici o diferenta intre cele 2. e acelasi lucru, diar ca la marv 21faci pauza 7 zile intre folii.
la cea de 28 aveai si pastilutele inactive...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2008-03-27 22:12:43

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Secretia vaginala!

iar la prima intrebare iti sugeram sa mergi la medic. acolo vei afla mai exact despre ce e vb. fa o analiza de secretie.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.