|
Nu esti logat.
Incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!-2Pagini: 1 2
#20 2008-03-27 21:11:36
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!eu refuz sa cred....ori e o gluma mai mult decat foarte proasta ...ori.... Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-03-27 21:11:48) Offline #21 2008-03-27 21:11:50
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!doamne, nu inteleg cum a putut sa faca asa cv ? chiar nu i s-a facut nimanui mila d bietul catel, sa-l ia d acolo ? cum s poate numi chestia aia(fiindk om nu este in niciun caz) "artist"? si lumea mai si admira ! sper s ajunga si el asa, s moara d foame si lumea s s uite l el si sa nu-l ajute ! cand am vazut poza, i-am vazut ochisorii mici si neajutorati, imi venea s arunc monitoru p geam ! sincer, nu pot s inteleg cum poti s faci atata rau ! mai ales k animalele sunt atat d dulci si scumpe si iubitoare, si ele nu uita knd le faci un bn, p cand un om uita imediat ! dak asta se intampla in SUA, pai ala platea o amenda d 1milion de $, cel putin si facea si puscarie cativa ani ! iubesc foarte mult animalutele si nu imi imaginez o lume fara ele, fara sa mai simti si bunatate, iubire si recunostinta. Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined ! Offline #22 2008-03-27 21:12:54
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!nu pot sa cred...dracu sa-i ia Offline #23 2008-03-27 21:16:48
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!cel mai crancen mi se pare ca-i fenomen de masa... hai, consideram ca e unu bolnav mintal care se da "artist".... dar din "n" oameni care au trecut prin fata lui, NIMENI nu a reactionat... un telefon la protectia animalelor... nimic... serios daca, din punctul asta de vedere, nu mi se pare SF... greu de crezut... iar daca e adevarat, e trist si socant!!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #24 2008-03-27 21:36:39
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!eu dak as vedea pe cineva facand rau unui animal crek las omora X(X(X(...doamne trebuie sa fii cretin sa nai minte sa faci asa ceva ...eu una ia-si rade de pe fata pamantului pe "normalii astai" Love is everything!!! Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-27 21:37:36
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!ce l-as lega pe ala...moama ca ma opresc...ca incep sa injur Offline #26 2008-03-27 22:04:52
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!fetele ce este País?Nu stiu ce trebuie sa introduc in campul ala.Of sa le dea Dumnezeu ce merita la oamenii care fac asa ceva si care tolereaza asa ceva.Defapat ei sunt niste fiare salbatice,ca un biet catel are suflet.Ei n-au nici atat Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #27 2008-03-27 22:06:02
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!eu am trecut tara acolo. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #28 2008-03-27 22:06:54
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!aha..ok.multam Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #29 2008-03-27 22:07:52
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!crek vine de la "pais", adik tara Ultima oara a fost editat de Paws (2008-03-27 22:10:09) Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined ! Offline #30 2008-03-28 00:26:25
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!
Nu era in Romania...am impresia ca in spania sau mexic s-a intamplat asta (dupa nume si limba in care e petetia...e ceva cu spaniola). Oricum, intr-o tara in care se presupune ca protectia animalelor functioneaza. Ce sa mai asteptam de la romani?
Da...asta zic si eu. Ce faceau aia? chiar nici unul a fost mai...sanatos la minte? Si acum nu stiu cine a considerat ca aia a fost arta si vrea sa repete faza... :f?rv?nad: eu propun sa-l legam pe el, fara mancare si fara apa...si sa-l lasam sa moara incet...doar e arta nu? Oare i-ar conveni? Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-03-28 00:27:49) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #31 2008-03-28 01:22:18
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!eu nu am curaj sa ma uit la poze ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #32 2008-03-28 09:33:48
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!din pacate, este cat se poate de adevarat...am vazut si filmulete pe youtube.....am pus articolul aici ca sa facem ceva si noi prin semnarea petitiei....sunt inca socata, nici mie nu-mi vine sa cred....chiar la asta ma gandeam si eu, ok, "artistu" ala ii chiar dus cu pluta...dar oamenii care or fost acolo si l-or vazut pe bietu caine????? dar cei responsabili de organizarea "expozitiei"????.............. se duce totu dracului...... Ultima oara a fost editat de rh (2008-03-28 09:35:24) Offline #33 2008-03-28 10:25:05
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!vai de mine ca nu pot sa ma uit... semnez si gata Offline #34 2008-03-28 10:27:11
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!(( doamne deci nu imi vine sa cred!!!!!!!!!!!!!ce fiinte pe acest pamant.. Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline #35 2008-03-28 10:30:57
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!daca si asta mai e arta???? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #36 2008-03-28 12:42:45
Re: incredibil, dar adevarat - socant pt iubitorii de animale!!!!eu l-as spanzura undeva, sa-l vada toata lumea cum moare... sa vezi acolo arta Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|