homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize pentru bolile cu transmitere sexuala.

#1 2008-03-28 16:16:32

blue.butterfly
Full member
De la: Din tara si din strainatate
Inregistrat: 2008-03-13
Site

analize pentru bolile cu transmitere sexuala.

Deci, eu, dezaxata dezaxatelor, vesnic obsedata de boli (dar incerc sa ma tratez) dumbom , vin cu o mareee rugaminte :

Va rog spuneti-mi exact ce analize sa imi fac (de sange si secretie ) pentru a depista eventuale boli pe care sa le dau partenerului. Am vazut si eu care sunt bolile cu transmitere sexuala, ideea e : ce analize COMPLETE sa fac?

Chiar daca eu si al meu iubit am renuntat de vreo 3 ori la prez (in mai mult de 2 ani de zile, am folosit prezul dar de 3 ori am sarit etapa big_smile ), totusi, vreau sa stiu exact cum stam si ce boli ar trebui sa tratam (daca e cazul).

Daca are cineva rabdare sa imi spuna ce anume sa cer la laborator si la ginecolog, raman profund indatorata. Multumesc frumos.:k?ra:

Si promit ca nu ma mai gandesc la boli ca deja devine enervant si pentru mine!

Nu avem probleme, ci doar solutii!

#2 2008-03-28 16:30:53

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: analize pentru bolile cu transmitere sexuala.

-la analiza de secretie iese trichomonasul...
-in cazul sifilisului se folosesc diferite metode si teste dintre care: microscopia, reactii de fixare a complimentului (Bordet-Wasserman), reactii de floculare (VDRL), reactii de fluorescenta, de hemaglutinare si imunoenzimatice...banuiesc ca depinde de medic,laborator...
-pt chlamydia faci IgG si IgA din sange sau din secretie
-gonoreea-la barbat diagnosticul se pune pe baza unui examen la microscop a unei picaturi de secretie uretrala iar rezultatul este imediat. La femei este nevoie de efectuarea unei culturi a secretiilor vaginale iar rezultatul este dat dupa 48 de ore. Au inceput sa fie disponibile si teste pe baza examinarii urinei, prin tehnici noi (nu stiu sincer daca are o denumire speciala)

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-03-28 17:09:21

sarah_ath
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-17

si hiv...nu?

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#4 2008-03-28 17:18:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

si-a facut un prieten analize de sange in scopul asta, erau cam asa : hiv, hepatita b si c, sifilis, gonoree, chlamydia, cred ca si herpes si epstein-barr, nu mai stiu exact
si-ti faci si examen de secretie si test hpv... nu-mi mai vine altceva in minte

#5 2008-03-28 17:49:13

blue.butterfly
Full member
De la: Din tara si din strainatate
Inregistrat: 2008-03-13
Site

Epstein-barr fiind? Uite ceva de care nu am mai auzit.

Deci, pana acu : Chlamydia ( o am facuta din sange in septembrie 2007) deci nu cred ca mai are rost sa o repet.
                         Hiv (facut in februarie 2007), de atunci acelasi partener ...deci, nu stiu cat sens mai are sa il fac. Ca nah, sa imi fac Hiv dupa fiecare control ginecologic sau stomatologic cred ca ar fi o exagerare.
                        VDRL - in septembrie 2007 (dar dozare de anticorpi nu ) deci nu stiu cat de sigur poate fi considerat rezultatul
                        Pap, analiza de secretie - septembrie 2007
                        Hepatitele - lipsesc cu desavarsire ca medicul nu mi-a dat sa imi fac analize, asa ca astea nu le am la dosar.

Totusi, dat fiind faptul ca vrem sa ne pregatim si de un bebe, o sa le fac pe toate astea din nou....ca sa stiu o chestie. Si la un laborator diferit (caci acu. dupa cele citite pe site, nu stiu nici cat de concludente sunt niste analize facute la orice clinica, ci doar la anumite clinici). Apropo. ce stiti de BIOCLINICA (e in Timisoara, Oradea si in alte orase, nu stiu daca si in Bucuresti)? M-am gandit sa refac analizele la Bioclinica , ca am inteles ca sunt mai profi (si mai scumpe cu vreo 10 % analizele, dar mai conteaza?)

Ultima oara a fost editat de blue.butterfly (2008-03-28 17:49:41)

Nu avem probleme, ci doar solutii!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.