|
Nu esti logat.
URINEX#1 2008-03-29 12:01:19
URINEXM-am pricopsit cu o cistita; mi se intampla f rar; la doctor nu am ajuns inca; iau Urinex; farmacista a zis ca nu interactioneaza cu ac; sper! alte sfaturi de bine are cineva? vreun ceai, ceva? chiar si dc nu luam ac tot nu ma invredniceam sa ma indop cu antibiotice! cah! astept un sfat Offline #2 2008-03-29 12:06:23
Re: URINEXnu e bine sa lasi o cistita nevindecata complet. ceaiurile si alte asemenea ajuta la diminuarea simptomatologiei si nu la rezolvarea problemei. pt asta trebuie facuta o urocultura si luate antibiotice tintit mami de minuni Offline #3 2008-03-29 12:45:39
Re: URINEXceaiul de nalba ajuta. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-03-29 21:08:08
Re: URINEXam luat Urinex; 2 pastile si mai iau una la culcare; am facut bai calde la sezut si am stat in pat la caldura ieri; la doctor greu ma urnesc; din pacate; o fi fobie; ramasa de mica; inconstient; pt ca mergeam f des la medic, imi luau sange din vena si am o imagine aiurea despre stat la rand la medic; asa ca de pastile cu antibiotice nu prea vreau sa aud; Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|