homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultat secretie - frotiu de tip inflamator

#1 2008-03-30 19:34:57

zambetmic
Membru
Inregistrat: 2008-03-30

Rezultat secretie - frotiu de tip inflamator

Buna ziua,

Mi-am luat astazi rezulattul de la  analiza secretiei vaginale si cum programare la ginecolog am in mod normal abea peste 4 saptamani, as dori sa stiu daca trebuie sa ma alarmez si sa ma duc mai devreme sau nu.
Povestea este urmatoarea: sunt insarcinata in 12 saptamani.
Secretia ce a stat la baza analizei a fost luata la 6 saptamani, cand aveam si o sangerare maronie pe care am tratat-o cu utrogestan si s-a oprit.

Intre timp mogaldeata s-a dezvoltat bine.

Rezultatul testului este (scriu doar ce apare bifat pe buletinul de analiza):

"Satisfacator pt evaluare
Celule endocervicale prezente
Negativ pt o leziune intraepiteliala sau maligna
Organisme: flora microbiana abundenta saprofita
Modificari celulare asociate cu inflamatia
Recomandare: o noua prelevare
Concluzie: frotiu de tip inflamator, se recomanda repetarea analizei dupa tratament antiinflamator"

Cam asta scrie acolo ... acum eu ma intreb ... sa ma grabesc la ginecolog sa-mi dea tratament? Il afecteaza pe bebe acest rezultat in vreun mod direct, ii pune in pericol dezvoltarea?

Multumesc

#2 2008-03-30 19:43:26

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Rezultat secretie - frotiu de tip inflamator

nu ii pune in pericol dezvoltarea.cand mergi la ginecologul tau vezi ce zice si el dar oricum nu e nimic grav smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.