|
Nu esti logat.
Cum imi conving prietenul sa se duca la medic?-3#39 2008-03-25 21:36:26
Re: Cum imi conving prietenul sa se duca la medic?simti k ai infectie vaginala dak ai secretia modificata, dak ai usturime ori durere la urinat (poate fi vorba si de infectie urinara), dureri in timpul actului sexual, dak ai dureri in regiunea pelvina (poate fi si colica renala data cel mai frecvent de calculi ("pietre ori nisip la rinichi") sau constipatie); de asemenea poti sa ai o infectie asimptomatica You think you know but you have no idea Offline #40 2008-03-26 10:32:15
Re: Cum imi conving prietenul sa se duca la medic?vorbeste patita din mine: fa-ti si o chlamydia printre analize.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #41 2008-03-26 12:03:15
Re: Cum imi conving prietenul sa se duca la medic?si eu am o infectie urinara, am fost la un ginecolog care mi'a dat tratament atat pt mine cat si pt el ... eu i'am spus dinainte sa primesc rezultatele analizelor k dc e ceva grav va trebui sa se prezinte si el la doctor , dar spre fericirea lui n'a fost nevoie ... tratamentul eu i l'am platit pt k eu sunt cea vinovata de probl , desi a vrut sa'mi dea banii inapoi nu i'am acceptat Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #42 2008-03-26 15:07:38
Re: Cum imi conving prietenul sa se duca la medic?infectia urinara se transmite? daca ai infectie urinara il afecteaza si pe partener? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #43 2008-03-26 15:08:35
Re: Cum imi conving prietenul sa se duca la medic?nu, infectia urinara nu e transmisibila sexual, probabil a vrut sa spuna genitala Offline Publicitateloading...
#44 2008-03-26 15:13:28
Re: Cum imi conving prietenul sa se duca la medic?aa ok. m-am linistit ca eu cum am nisip la rinichi fac des infectii urinare ca nici nu mai stiu cand am si cand n-am. "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #45 2008-03-30 20:10:51
Re: Cum imi conving prietenul sa se duca la medic?chlamydia sigur nu am pt k mi-am facut analiza serologica... si nu am mai avut alti parteneri nici unul.. acum am avut ocazia sa petrec un weekend cu prietenul si am vb despre tot felul de lucruri, inclusiv despre vizita la medic si mi-a povestit k are fobie de medici, k a fost internat cand era mic si nush cum l-au chinuit; a zis k se va duce, eu ma duc marti... Ultima oara a fost editat de lolita (2008-03-30 21:02:10) You think you know but you have no idea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|