homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

:((((-2

#20 2008-03-29 23:50:16

skumpi
Vizitator

Re: :((((

ei nah...asa`i dragostea...cu nabadai..si noi ne cam certam in ult vreme... tot felu d prostioare lol da cred k ii o perioada...o sa treaca ai sa vezi big_smile
calm si rabdare smile

#21 2008-03-30 11:49:27

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

LachrymoseLeech a scris:

alina iubita
nu esti singura
eu ma cert cu al meu de 2 luni de zile
simt ca inebunesc
si nici el nu da importanta la ceea ce zic
da vina mereu pe mine
asta e
eu il iubesc si sunt in proces de invatare
ca asa sunt ei
asa suntem noi fetele... trebuie sa luat toata vina asupra noastra...

exact asa face si al meu dar asa este, cu iubire totul o sa se rezolve wink va multumesc mult fetelor, chiar daca nu va cunosc sunteti prietenele mele pt ca pot discuta orice cu voi si ma ajutati de fiecare data puss

Ultima oara a fost editat de alllina (2008-03-30 11:51:34)

#22 2008-03-30 16:20:11

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

acesta a fost unul dintre motivele pt care am incheiat o relatie(sau el a incheiat-o): fiindca,dupa el, spuneam lucruri fara sa le gandesc. iar cand ceva nu-mi convenea trebuia sa comentez(adevarul e ca daca ceva ma deranjeaza, nu pot sa tac,mi se pare normal sa-i spui celuilalt dar pt a gasi impreuna o rezolvare). si am incercat sa fac compromisuri, sa ma musc de limba si pe moment reuseam dar nu-mi dadeau pace acele lucruri, defecte ale lui. si at cand ceva minor nu-mi convenea la el deveneam f ironica si rautacioasa. dar de fapt, deveneam asa din cauza ca altadata am tacut. in fine, au fost lucruri care m-au deranjat urat de tot si lui i se pareau normale iar eu o tineam pe a mea, el pe a lui si iesea cearta. de ex- acum vreau sa va intreb si pe voi ca sa stiu daca e normal sau nu- am fost plecat intr-o excursie cu 2 cupluri(casatorite) si barbatii nostri se uitau de fata cu noi dupa femei si intorceau capu dupa ele fara jena. chiar comentau referitor la ele..uite-o pe aia, pe aia. una dintre neveste n-avea treaba, pe cealalta o cam deranja..eu turbam...m-am simtit extrem de jignita. si lui i s-a parut un lucru normal, ca numai se uita dupa ele.

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#23 2008-03-30 16:21:57

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

girlish a scris:

acesta a fost unul dintre motivele pt care am incheiat o relatie(sau el a incheiat-o): fiindca,dupa el, spuneam lucruri fara sa le gandesc. iar cand ceva nu-mi convenea trebuia sa comentez(adevarul e ca daca ceva ma deranjeaza, nu pot sa tac,mi se pare normal sa-i spui celuilalt dar pt a gasi impreuna o rezolvare). si am incercat sa fac compromisuri, sa ma musc de limba si pe moment reuseam dar nu-mi dadeau pace acele lucruri, defecte ale lui. si at cand ceva minor nu-mi convenea la el deveneam f ironica si rautacioasa. dar de fapt, deveneam asa din cauza ca altadata am tacut. in fine, au fost lucruri care m-au deranjat urat de tot si lui i se pareau normale iar eu o tineam pe a mea, el pe a lui si iesea cearta. de ex- acum vreau sa va intreb si pe voi ca sa stiu daca e normal sau nu- am fost plecat intr-o excursie cu 2 cupluri(casatorite) si barbatii nostri se uitau de fata cu noi dupa femei si intorceau capu dupa ele fara jena. chiar comentau referitor la ele..uite-o pe aia, pe aia. una dintre neveste n-avea treaba, pe cealalta o cam deranja..eu turbam...m-am simtit extrem de jignita. si lui i s-a parut un lucru normal, ca numai se uita dupa ele.

eu i-as fi dat in cap dumbom

#24 2008-03-30 16:23:04

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

girlish a scris:

barbatii nostri se uitau de fata cu noi dupa femei si intorceau capu dupa ele fara jena. chiar comentau referitor la ele...

box box Daca vroiau sa se duca si sa faza bascalie de alte muieri,de ce v'au mai luat cu ei?  punish

Publicitate

loading...

#25 2008-03-30 16:29:43

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

noi ne uitam amandoi lol)imi zice: iubi, ce zici de aia? aa... nu te mai uita ca e nasoala rotfl si dupa comentam: ce tzate mici are aia, ce cur are cealalta.... insa niciodata sas e uite singur dumbom e ok asa lol

alllina a scris:

am vorbit cu el despre asta si cred ca singura problema ar fi ca se apropie bac-ul si poate e mai stresat.Eu asa cred... Chiar o sa incerc sa salvez relatia, trebuie sa reusesc! wink

scumpa... ai grija cu distantarea asta cu bacul: si noi am trait-o... el a dat bacul anul trecut, eu anul asta.... insa de cand a inceput stresul la el viata noastra sexuala s-a cam dus pe apa sambetei... si dupa a plecat la facultate, ne vedem in week-enduri si s-a rarit si mai mult... incat am ajuns intr-un impas aiurea rau acum sad
fii langa el, intelege-l, asculta-l... lasa de la tine o perioada pana trece stresul asta, pt ca e , sincer un mare stress... si o sa fie bine puss insa ai grija la ce ti-am zis.. ca mai tarziu e trist sad

Ultima oara a fost editat de annna (2008-03-30 16:30:56)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#26 2008-03-30 16:32:26

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

je ne sais pas...oricum m-a ranit rau cu chestia asta. ca nu mi se pare normal. stiu ca dupa aia cateva nopti n-am putut sa dorm ca ma tot gandeam daca-i normal sau nu ce face sau daca exagerez eu. a fost groaznic... desi a fost un tip grozav, si inca ii ca n-a murit, lucrul asta nu o sa-l uit niciodata.
oricum, dupa cateva sapt ne-am despartit smile

anna: si eu sunt de acord cu asta, sa te uiti impreuna. nu-s o tipa prea geloasa sau prea batuta-n cap sa nu te uiti prin jur ca doar pt ce-s ochii? dar ori te uiti impreuna, ori daca nu, esti mai discret si nu in halu in care au facut-o ei.
de ex cand eram impreuna vedeam ca se uita dupa altele si cateodata facea si pauza din vorbit-fara sa-si dea seama- in momentul in care isi "clatarea" ochii dupa vreo una..

Ultima oara a fost editat de girlish (2008-03-30 16:35:53)

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#27 2008-03-30 16:33:02

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

offtopic

annna a scris:

lasa de la tine o perioada pana trece stresul asta, pt ca e , sincer un mare stress...

numai mie nu mi sa parut un stres bac'ul?
eu nu consider asta un motiv serios sa nu ne vedem/sa o rarim,etc(nu ca ar fi cazul acum,ca am dat bac'ul acum 4 ani lol ).Dar parca nici eu nici colegii mei nu am fost atat de stresati incat sa ne separam de iubiti dumbom

#28 2008-03-30 16:35:45

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

tantosica, nici omu' meu nu zicea ca e stresat, insa era mai irascibil, mai nervos... mai... nush: eu, cunoscandu-l mi-am dat seama ca era stress pt bac, pt admitere... etc cu vazutul nici noi n-am rarit-o... deloc chiar, cu sexul am rarit-o... pt ca omului nu-i ardea de asta si mai bine nu faceam nimic... acum am ramas cu nimicul neutral sper sa se rezolve cumva si asta sad ca altfel... nush , nu e a buna

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#29 2008-03-30 17:08:26

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

[noi ne uitam amandoi lol)imi zice: iubi, ce zici de aia? aa... nu te mai uita ca e nasoala rotfl si dupa comentam: ce tzate mici are aia, ce cur are cealalta.... insa niciodata sas e uite singur dumbom e ok asa lol

si noi la fel ne uitam...dar si dupa baieti, nu numai dupa fete big_smile
si la tv cand ne uitam, comentam tot...daca are vreuna silicoane, daca nu, daca tzate mici, mari etc smile

#30 2008-03-30 17:57:03

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

annna a scris:

noi ne uitam amandoi lol)imi zice: iubi, ce zici de aia? aa... nu te mai uita ca e nasoala rotfl si dupa comentam: ce tzate mici are aia, ce cur are cealalta.... insa niciodata sas e uite singur dumbom e ok asa lol

alllina a scris:

am vorbit cu el despre asta si cred ca singura problema ar fi ca se apropie bac-ul si poate e mai stresat.Eu asa cred... Chiar o sa incerc sa salvez relatia, trebuie sa reusesc! wink

scumpa... ai grija cu distantarea asta cu bacul: si noi am trait-o... el a dat bacul anul trecut, eu anul asta.... insa de cand a inceput stresul la el viata noastra sexuala s-a cam dus pe apa sambetei... si dupa a plecat la facultate, ne vedem in week-enduri si s-a rarit si mai mult... incat am ajuns intr-un impas aiurea rau acum sad
fii langa el, intelege-l, asculta-l... lasa de la tine o perioada pana trece stresul asta, pt ca e , sincer un mare stress... si o sa fie bine puss insa ai grija la ce ti-am zis.. ca mai tarziu e trist sad

te rog imi povestesti si mie cum ai trecut peste perioada asta cand el a dat bacul si apoi a plecat la facultate?ca o sa urmeze si la mine si mi-e teama sincer.O sa ne vedem in week-enduri dar suntem obisnuiti sa ne vedem zilnic.El spune ca va trece si de la anul cand ma voi duce si eu la facultate vom locui impreuna si totul va fi bine

#31 2008-03-30 22:37:46

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

cum au zis si fetele...incearca sa fi alaturi de el si sa nu il presezi cu anumite lucruri.e normal sa fie stresat pentru ca e un examen foarte important care ii va decide cat de cat viitorul.nu iti fa griji ca il vei pierde,incearca sa o lasi mai moale putin.poate are o perioada in care se gandeste la tot felul de lucruri si e stresat si e normal sa se aprinda din nimicuri...si cand se enerveaza incearca sa aplanezi putin situatia si sa incerci sa il calmezi...sa ii spui ca nu are de ce sa se enerveze pentru lucruri asa de marunte.

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.