|
Nu esti logat.
Probleme dupa intreruperea sarcinii#1 2008-03-30 22:00:20
Probleme dupa intreruperea sarciniiIn iarna anului trecut am avut o intrerupere de sarcina prin chiuretaj, a fost prima data cand am recurs la asa ceva, si a avut efecte puternice negative atat fizic cat si psihic. Am urmat un tratament scurt prescris de medicul care a efectuat operatiunea si pentru acea perioada pot spune ca m-am descurcat destul de bine. Insa de la o vreme am dureri uterine suparatoare-in special cand ma enervez, sau noaptea. De asemenea, cu aprox o saptamana inainte de menstruatie am timp de 2 zile scurgeri sangerii, fara dureri sau altceva. apoi cateva zile pauza, apoi menstruatia in sine. Consistenta este alta fata de dinainte de interventie, si de asemenea durerile sunt putin diferite. Sunt panicata insa ma tem sa recurc la un medic, in special pentru felul urat in care am fost tratata de cei la care am fost inainte. Imi puteti da cateva sfaturi? Sau idei sa stiu sa nu ma panichez atat de tare? Offline #2 2008-03-31 11:10:04
Re: Probleme dupa intreruperea sarciniiIn primul rind, nu toti medicii se poarta urit...ai avut acest ghinion si imi pare nespus de rau.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-03-31 14:59:58
Re: Probleme dupa intreruperea sarciniiam avut ghinionul, si acum numai gandul de a ma duce ma sperie sper sa fie numai contractzii, insa durerile seamana uneori cu cele a unor rani de taiere, dar poate este totul in mintea mea. durerile sunt mai puternice in unele momente dar am observat ca imi trec de la algocalmin. oricum imi fac curaj zilele astea si voi incerca sa vizitez un medic. Sunt speriata dupa ce am inteles de la o prietena ca pot avea rani care pot conduce la cancer. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|